Też, prestiżowa nie działa.
Szkoda bo to 8500 dyń mniej z pól do końca eventu.
Wersja do druku
Też, prestiżowa nie działa.
Szkoda bo to 8500 dyń mniej z pól do końca eventu.
Witam wszystkich.
Czy Wy też macie problem z pakietem medycznym z izby chorych?
Po użyciu pakietu przez chwilę generał odzyskuje sprawność ale za kilka sekund znowu jest na odpoczynku.
Pakiet medyczny wraca do menu gwiazdy.
u mnie za 5 razem załapało:)
Premka znajomego rzucona przestała działać - oczywiście zeżarło z gwiazdy 1 szt. Koszt premki 3.000 kleju.
Brak skilla dla grubasów - przy ok. 150 jednostkach to strata ok. 400-500 dyniek dziennie. 21 dni eventu (nie liczę wydłużonego czasu) to 8.400-10.500 dyniek w plecy. Koszt 4.200 dyniek w sklepie to 5.000 kleju.
Drzewko, które nie działa zgodnie z opisem to kolejne dynie mniej z cmentarzy.
Podsumowanie.
Oszukaliście mnie na co najmniej 14.000 kleju czyli na min. 200 PLN.
odebrałam skrzynki z latarni widmo, mam 6 z zeszłych lat na wyspie, 2 nowe w gwieździe, dostałam 2 skrzynki nagród a w każdej po JEDNYM fancie :mad::mad::mad:
u mnie tez prestiżowa nie działą...,jakas masakra...
Z choinką jest tak że jak masz więcej jak 5szt to dostajesz 2 paczki, pierwsza zawiera 5 prezentów, a kolejna resztę, podejrzewam ze jak będzie więcej jak 10 to będą 3 paczki itd. Tak wiec sprawdź czy z latarnia nie działa identycznie
https://i.imgur.com/zIJVtva.pnghttps://i.imgur.com/trZSvCW.png
To do całej gamy błędów jeszcze kolejny.
Zadanie aby znaleźć 11 złoże marmuru.
Ludzie wysyłają po kilku geologów ze szczęśliwym kilofem przez kilka i nic.
Ten magazyn na łodzi to taka ozdoba z 40k. miejsca?
Bo osadnicy omijają go szerokim łukiem.
Spoiler
Faktycznie krotos666. U mnie tak samo.
https://i.ibb.co/q9KSv2G/Untitled.jpg
- osadnicy nie znoszą surowców do Magazynu Na Łodzi
- nie można nim handlować mimo że Pamiętnik Dewelopera stanowi inaczej
Właśnie wczoraj też zauważyłem, że z tym magazynem na łodzi jest coś nie tak. Chciałem go zostawić na archipelagu jako jedyny, ale nie mogłem zburzyć poprzedniego. Wtedy jak spojrzałem na ścieżki, okazało się, że setty go mijają szerokim łukiem.
kolejny sukces, teraz brakuje tylko tego zeby w nastepnym evencie dali domki niedajace populacji
następne będą może ekstra kopki np. za 10000 prezentów do ustawiena na złożach jako budynki ozdobne, bo nic nie będą wydobywać :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
parę tygodni, miesięcy temu to była tragedia, od jakości gry do ich podejścia do graczy (przepraszamy, staramy się ale teraz nic nie poradzimy i tak od miesięcy, ble ble ble) ;)
znajdziecie lepsze słowo niż TRAGEDIA na opis tego syfu? :rolleyes:
tak wyglada efekt ciezkich prac przez caly rok :D
Witam serdecznie!
Opisany przez Ciebie problem jest nam znany i pracujemy nad jego poprawieniem. Przepraszamy za niedogodności z tym związane i prosimy o cierpliwość w czasie, kiedy nasi deweloperzy pracują nad poprawkami. Niestety nie mamy możliwości określenia, kiedy sytuacja wróci do normy, ale dokonamy wszelkich starań, aby skrócić czas oczekiwania dla graczy. Jeśli natomiast mowa o jakiejś rekompensacie to na razie nic zaproponować Ci nie mogę. Być może podjęta zostanie jakaś decyzja o zadośćuczynieniu za te utrudnienia, ale proszę wyglądać dalszych komunikatów w tej sprawie na forum oraz za pośrednictwem poczty w grze. Jeśli jakaś paczka rekompensująca zostanie wysłana, to raczej właśnie pocztą w grze. Indywidualnych rekompensat na ten moment nie oferujemy.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Penelopa Ty żyjesz !!! :D Już się zaczynałem martwić :D :D
okazuje sie ze o wszystkim problemach wiedza zdaja sobie sprawe i pracuja nad nimi .. .tylko nigdy efektow nie ma
Jedynie kto trzyma tę grę przy życiu to koleś, który ogarnia ją w kliencie. Gdyby wszystko przeszło na Unity to TSO zdycha w tydzień. Tyle w temacie.
Czy ktoś wie na jakiej zasadzie działa Przemiana Skały w Składnicy Kamienia? Bo BB nie raczyło ujawnić wszystkich szczegółów :) Ile granitu dostaniemy za ile kamienia, marmuru i saletry?
Nie jest tam napisane ile granitu otrzymamy. 180 czy inną ilość?
zabawnie sie czyta dyskusje o przerabianiu kamienia na granit 10 lat po tym jak wydobywanie kamienia przestalo byc w jakikolwiek sposob oplacalne, i 5 lat po tym jak mozna samemu nakopac pare milionow granitu wiecej niz sie jest w stanie zuzyc