Dramat i porażka , nie każdy potrafi zrobić aktualizację po konserwie, pamięć podręczna wyczyszczona ale to nie pomaga, jak znów przejść na klienta? Wstyd mi znajomych prosić już o pomoc z głupią grą....
Wersja do druku
Dramat i porażka , nie każdy potrafi zrobić aktualizację po konserwie, pamięć podręczna wyczyszczona ale to nie pomaga, jak znów przejść na klienta? Wstyd mi znajomych prosić już o pomoc z głupią grą....
Za 4 dni event dyniowy, jak sobie wyobrażacie wykonanie zadań związanych z wrzucaniem wody na golemy, wymiana psikusów, dropów, premii skoro nie można wejść do znajomego na wyspę, ani na przygodę, żeby ubić dropa??? Jak chcecie to zrobić w 4 dni ???! Dodam tylko, że nad przygotowaniem tej konserwy pracowaliście 7 tygodni, a tak łatwej sprawy do naprawienia jak targowisko nie potraficie naprawić już blisko 2 lata. Proszę mi napisać JAK ?
Ja wcale nie mam możliwości wejścia obszar serwera uszkodzony a jak znajomy wchodzi komunikat o blokadzie mojej wyspy. Także gratki konserwacja po całości...
happy hour :D :D :D :D :D :D :D
a Penelopa się ukrywa:D:D:D:D:D:D
Zmiany na gorsze to taka norma w BB
RYNEK BOŻONARODZENIOWY kur.. naprawcie, nawet to z***...ście. Żal
"Tutaj łączymy teorię z praktyką: nic nie działa i nikt nie wie dlaczego"
Przestańcie narzekać mamy klejki za kasę.
wczoraj sobie darowałem już grę, myśląc ze cos zrobicie z tym unity przez noc ale nic z tego dalej przy wejściu na przygodę wywala error
theudrękaonline.pl
banda popaprańców z penelopą na czele
Jedno, jak gracz rzec mogę. Po aktualizacji jest dużo gorzej niż przed nią. A przed nią było bardzo źle. Popsuło się wiele elementów, które do tej pory działały jako tako. Gra jest niegrywalna.
Mam tylko nadzieję że poprawicie to do eventu??? Nie działa mi np. Stanica Wywiadowców a tak jak poprzednicy w przygodzie wywala error....
jak można wprowadzać event skoro gra nie działa, raptem mam wszystkie magazyny zapchane, co jest kłamstwem, nie mogę zrobić przygody bo nie ładuje się przejście na wyspę - ludzie co konserwacja to gorzej, tracimy cierpliwość i nie będziemy grać a event w takich warunkach na pewno nie wyjdzie . Pozdrawiam
Gra nie działa a Wy klejnoty sprzedajecie? Geniusze biznesu :)
Przed cwilą pobrałem plik client.swf z wiki (z datą 20.10.2021 igra załadowała się na clinceie
dajmy im pracować xd za 6 tygodni zrobią aktualizacje i naprawia błędy troszkę wyrozumiałość
najwazniejsze pytanie ... jak mozna w ogole bylo odpalic taki gniot skoro tu nic nie dziala? co penelopa ? pieniązki sie skonczyly ?
Za taką FUSZERĘ to nawet "Miska Ryżu" się im nie należy. A tak poza tym, to EVENT POWINIEN BYĆ PZENIESIONY NA PÓŹNIEJSZY TERMIN w okresie grywalności TSO. Myślę, że by to wszystkich usatysfakcjonowało.
wyczyścić cache przeglądarki, relog systemu pobrać plik .swf z wiki (przed chwilą pobrałem) podmienić plik i chodzi na cliencie
Gra nie działa płynnie, co kilka minut się wiesza. Ile to już tak jest ? Nie można powrócić do starej wersji (choć tez nie była idealna, ale dało się jakość grać). Czy gracze żeby grać to muszą coś podmieniać jakieś pliki ? Czy to do graczy należy czy do BB ?
U mnie niebieski ekran na kliencie
próbowałam wszystkiego , nawet ponowne zainstalowanie clienta, i odmianke pliku... niebieski ekran i nic się nie ładuje przez jakies 7 min, Spróbuję później jeszcze raz ...:(
Gra bardzo powoli się uruchamia, ciągle się odświeża, ciągle się zawiesza, jak widzicie sens grania ,skoro poprawia się drobne błędy a wydajność tragedia???
"[10:23] System: Ruda tytanu - więcej tego towaru już się nie zmieści. Ulepsz magazyn." ------- taki komunikat przy dodawaniu towaru do gwiazdy ....... Penelopo - jakieś światłe pomysły ???
patałachy - jak można tak traktować graczy, którzy płaca za ten produkt (ja na szczęście nie dałem ani grosza) :-)
od wczoraj każdy pisze ze są błędy a bb ma na to wy***.....jak wam nie wstyd!!??
a penelopa od wczoraj nawet slowa nei napisala takei jest ich podejscie do graczy.... odpalic promo na klej to oni umieją i nic poza tym... same nieroby
tak mam tez z przygodami że nie mieszczą się w magazynie i mam ulepszyć nie dajecie ani grosza a oni dali limit min 500 zł od gracza a po 3 zniszczyli totalnie tę gre bo nie ma sensu gdyż ta gra polegała na robieniu przygód i dawaniu premi dla znajomych więc jaki jest sens się mordowac
wygląda na to że nie tylko penelopa się ukrywa, na angielskim forum jej odpowiednik też się schował:D:D:D:D:D
raczej ciezko pracuje z ekipa informatykow zeby jeszcze wiecej popsuc przed eventem
Jak sam temat mówi - zmiany w grze. Szkoda tylko że im dalej BB w tym brnie tym bardziej się zatapia. Mnie za sobą nie pociągną, odpuszczam
Nowy client.swf
https://sirris.tsomaps.com/client.swf
dzięki za wrzutkę. Jak ten gracz sirris przestanie to aktualizować to będzie bieda.
jak narazie jest, tylko musialem sledzic wszystkie zagraniczne fora :/
kiedyś u nas chyba też wrzucał. o ile kojarzę. Teraz chyba tylko na europejskie forum