Super zmiany, że już grać nie można, cztery godziny się męczę i dostaje info o zerwanym połączeniu z prośbą o cierpliwość. Ile można mieć tej cierpliwości?
Wersja do druku
Super zmiany, że już grać nie można, cztery godziny się męczę i dostaje info o zerwanym połączeniu z prośbą o cierpliwość. Ile można mieć tej cierpliwości?
BB Penelopa : jeśli czytasz nasze opinie to napisz jak grać , bo samo logowanie do gry , zadanie dzienne , zadanie gildyjne / jak się uda / i szukanie znajd /około 1 godziny , bo strona się odświeża i trzeba się wracać minimum 3 razy / zaczyna robić się nudne, a proste przygody jak Spór o Ziarno robić około 30 minut to "śmiech na sali"
co ona ci napisze ze wszystko jest ok ze masz ciastka wyczyscic cala jej robbota na tym forum
Witam serdecznie!
Nasi Gracze zauważyli, że dzięki zaktualizowanemu Java niektóre z głównych problemów poprawiły się.
Zmniejszyło się opóźnienie, zniknęły wyskakujące okienka odświeżania stref i podczas normalnej sesji gry nie pojawiły się żadne błędy związane z Java.
Dlatego chciałabym doradzić, abyście to przetestowali.
Należy zainstalować najnowszą wersję z oficjalnej strony: https://www.java.com/en/download/manual.jsp
Uwaga: wiemy, że problem jest związany z naszym systemem i cały czas nad nim pracujemy. Jednak nadal ważne jest aktualizowanie własnego systemu, a Java najwyraźniej nie aktualizuje się automatycznie u wszystkich.
Pozdrawiam,
BB_Peneopa
nic to nei dalo dalej jeden wielki bląd z waszej strony
zainstalowałem tą Jave i nie widze żadnej różnicy :(
a moze ta java naprawi popsute od 2 lat targowisko gildii...? ....a nie jednak sie nie udalo hehe
"nasi gracze zauwazyli"? a co robia wasi programisci skoro o wszystki minformuja gracze? zero kompletne
no od prawie miesiąca nic nie można robić, masakra jakaś
przeciez oni nie maja pojecia o czym pisza, uslyszeli jakis gryps od ludzi na forum i przekazuja bezmyslnie dalej :)
Unity nie korzysta z javy, reinstalowanie JRE moze na problemy z unity pomoc mniej wiecej w takim stopniu jak reinstalacja sterownikow Realteka do karty muzycznej.
dobrze ze wiedza ze problem zwiazany jest z ich system... szkoda ze dopiero po tylu latach to zrozumieli
czy zrozumieli to się jeszcze okaże , na razie BB pisze że wiedzą , a Jave niech sobie zainstalują to może przyśni im się jak to naprawić
W konserwacji sierpniowej na pewno przewidziano likwidację niechodliwych kont.
Witam serdecznie!
Dziękuję za sprawdzenie rozwiązania z Java i za komentarze.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Zalogowałem się po kliku dniach przerwy, nadal nie da się grać :)
Witam
kiedy to nowe oprogramowanie nauczy się wykonywać komendy ????
grywalność praktycznie zerowa ale promocja na klejnoty znowu sie pojawiła ...nie wiem jakie wy tam leki bierzecie ale może bierzcie połowę?
No promo na klejki pasuje teraz jaak promocja na parasole do kabrioletu, zamiast dachu
Trudno w to uwierzyć ale po użyciu tej przeglądarki https://brave.com i aktualizacji https://www.java.com/pl/ gra zaczęła działać sporo lepiej nawet można wysłać odkrywców dodatkowo mogłem zauważyć wiele innych problemów i nowych błędów do których wcześniej nie dotarłem.