To jest hit :D tego jeszcze nigdy nie widziałem w żadnej grze. Pojawia się dokładnie na około 2s. dokładnie 1.5/1.7s.
Wersja do druku
To jest hit :D tego jeszcze nigdy nie widziałem w żadnej grze. Pojawia się dokładnie na około 2s. dokładnie 1.5/1.7s.
Wszystko niebieskie po 5 minutach cos się ładuje wysłanie szybkie odkrywców robienie bloków itp. zakazane przez twórców
szkoda że pieniądze za diamenty umieją wziąć ale jak już coś od siebie dać logicznego to porażka - cofnięcie gry do epoki amigi sukces jakich mało
szkoda czasu chyba czas skończyć bo po tej aktualizacji nie będzie komu grać już
Pytanie : czy to nie jest czasem wersja 8 bitowa ?? czy też wczesna beta ??
moze promo na klej dadza
Zauważyłem a przynajmniej u mnie tak jest, że po wyspie można w miarę płynnie się poruszać dopóki nie kliknie się gwiazdki bo wtedy zaczyna strasznie ciąć :(
A i przy odrobinie szczęścia uda się wysłać na raz tylko dwóch odkrywców :) bo potem 5-20s pauza.
Ale wszystkie błędy wspomniane przeze mnie wcześniej dalej występują jak u wszystkich :D
Sprzęt to laptop od HP:
Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-8300H
System: Windows 10 (64-bitowy)
Karta graficzna: NVIDIA GeForce RTX 2060
RAM: 32645 MB = 32GB
Jak możecie pisać, że BB tylnymi drzwiami zamyka TSO jak w osiągnięciach ewentowych wydarzenie walentynkowe zaplanowane do 2028 roku xD
Kolejne ciekawe problemy
Czat działa co drugie logowanie.
Nie widać kto ze znajomych/członków gildii jest aktualnie zalogowany do gry.
Tak na moje oko to z rok to będą naprawiać :)
Daje im tydzień na poprawki. |Jak nie da się grać, jak w XXI wieku, to po kilku letniej przyjaźni definitywny koniec. Nie otworzę już tej gry.
Może będzie czas na inne przyjemności, a nie tylko na THE sett....
Jakby nawet "bańkę" kleju za złotówkę dali to i tak się nie da grać!
Ta wersja na Unity ssie! Menu gwiazdy koszmarnie niedołężne. Czcionka rozmazana, często ciut za duża, a tę druga jest ohydna (Interfejs użytkownika na 100%, wygląda lepiej niż domyślne 90 %, ale mogło być lepiej), polskie znaki wyglądają inaczej i lepiej niż reszta znaków w czcionce użytej wyświetlania nazw obiektów na mapie. Czat mógłby być szerszy. Gdy pojawia się nowe zadanie to gra staje dęba na kilka sekund. I jeszcze trochę by się rzeczy znalazło, które zostały z knocone, ale to później. O dziwo Excelsior działa świetnie, przesuwanie mapy znacznie gładsze, ale to by było na tyle.
Jednak klient gry nie był taki zły i to pomimo faktu, że jak byłem AFK to gra często nie ładowała się nawet przez godzinę, ale jak wracałem to minutkę później już można było działać (ciekawe jak to wam wyszło, bo mogę się założyć o złociste że nie było to zamierzone). No i nie było spadku jakości grafiki, czcionki czy szybkości działania przy przejściu z flasha na klienta
Jak to leciało "Wersja Unity została pomyślnie zaimplementowana na serwery."? Czuję wschodzącą gwiazdę wiadomości w telewizji publicznej :)
Cytując klasyka - Kazika zapytam : "coście sq...ny uczynili z tą grą ??"
w ekspedycjach nie działa opcja odwrotu - kiedy klikasz odwrót nic się nie dzieje; w zdobytych ekspedycjach nie da się też ustawić konkretnej liczby jednostek na wybranych polach; poza tym nie widać liczby jednostek dostępnych wybierając je w koszarach (nie ma podglądu na ilość jednostek), i wiele innych
sorry, ale ta aktualizacja to jakaś chujnia
no to pograne.
i coś wam zegar szwankuje, bo to co napisałam o 02:13 wyświetla się na forum jako post z godziny 01:13
Chyba po raz pierwszy skomentuję wprowadzone zmiany. Jest źle.
Dziękuję Ci BB za zorganizowanie mi czasu wolnego. Dzięki waszej aktualizacji mam go teraz w nadmiarze, bo na grę nawet wejść nie można. Kolejny krok do zamknięcia gry.
dajmy im szansę :) jeśli za dwa dni nic się nie zmieni i nie będzie konkretów odnośnie aktualizacji, to może czas, aby po 13 latach odejść z tej gry ;P
ale rozmiar stanika mojej byłej baby to po ch... wam ?
ja mam 386 z 32MB ramu
Koniecznie trzeba wrócić do starego klienta gry! Próbowałem grać - nie da się.
Dokładnie, przeszli już samych siebie. Odkąd zostali "zaskoczeni" wyłączeniem flasha byłem już na wylocie z Setllersów za ich głupote i nie przejście w pore na HTML5 jak Foe, Elvenar i inni. Stwierdziłem jednak że po tylu latach nalezy im się dać szanse na poprawę i poczekam na Unity. Poczekałem, zobaczyłem i dziękuje wszystkim za 10 lat gry :)
Nie narzekaj. U mnie na
Ryzen Threadripper 1920X @ 3,5 GHz 12/24 rdzeni/wątków
32 GB RAM
RX 480 4GB
SSD Patriot 1TB M.2 PCIe NVMe Viper VPN100
Nawet działa tylko czasami przycina. Poszukam mocniejszej grafiki i procesora. Już zamówiłem Ryzen Threadripper 1950X 16/32 teraz spokojnie pogram.
hahaha. dokładnie!
namęczyłem się wysłać odkrywców, nie ma wiadomości zwrotnych :D
wielka klapa nic nie działa
wg tego co pisali na niemieckich serwerach, co ktos z UK skrupulatnie przetlumaczyl :
Wiec jest jeszcze zabawniej niz bylo.Cytat:
A rollback is also not technically possible, that was a path in only one direction (currently).
Chcialbym powiedziec "a nie mowilem" ale nie mowilem, bo nawet ja sie tego nie spodziewalem :D
https://prnt.sc/1dtmh1q
jest jakis event, u mnie nawet drzwi sa do otworzenia :D
Dno totalne wgrywa sie bardzo długo cała mapa odkrywa sie powolij i po przesunieciu zanika przesyłanie ze scchowka do magazynu nie skomentuje wysyłanie poszukiwaczy kicha toalna Amiga nie do grania.Nie obrażając Amigi która wspominam z sentymentem.W kazdym razie nie do grania
Jak w pierwszym wpisie. Gra kompletnie nie nadaje się do gry. Proponuję ponownie załadować starego klienta.
Jaki cudem zostalo To dopuszczone do grania?????
kiedy wracamy do Adobe?
Ja dodam, że po wysłaniu generała do ataku na przygodzie nie działa opcja "odwrót"
do bb i tak nic nie dociera oni wszystko wiedza lepiej, no ale teraz przynajmniej nikt tu nie wyda zlamanego grosza na ten badziew
JAK MOŻNA DOPUŚCIĆ TAK SPIERD...NĄ WERSJĘ DO UŻYTKU . BRAK WYDAJNOŚCI , WIELKOŚĆ OKIEN MNIEJSZA JUŻ CHYBA NIE MOŻE BYĆ, ODSWIEŻANIE TO ŻART, CZAS REAKCJI DLA FLEGMATYKA, NAGMINNE ZRYWANIE POŁĄCZEŃ Z SERWEREM.
Brawo pokazaliście klasę.
Nie pozdrawiam i życzę tak udanego dnia jaki mamy , my gracze z waszym tworem.
Ps: Próby wysłania zgłoszeń kończą się informacją o błędzie strony.
Ps2: ODSDAJCIE Klienta :/
Ale to fajnie wygląda :)
Wchodzisz do kogoś na wyspę to widzisz swoją i jego dopóki gra się nie przeładuje a jak się wraca na swoją to tak samo :D
Edit:
O czat działa ale tylko na 1:1 bo pokazuje kolor ze ktoś coś napisał :D
Edit2:
Na plus jest to że podczas wysyłania odkrywców można cofać okna jak się źle kliknęło przez lagi.
Edit3:
Gdzie są obiecane nowe funkcje jakie zostały obiecane jak się kliknie prawym przyciskiem myszy na mapie ?