Ale to jest cudowanie a nie granie normalnie :)
Wersja do druku
Ale to jest cudowanie a nie granie normalnie :)
Nie działa, loguję się, instaluję - zainstaluje się poprawnie, klikam w "Graj" i po kilku sekundach wyskakuje okienko "Your client can not be updated" i na tym koniec. co dalej?? :) a i klient nie ma rozszerzenia rc1 , jak w instrukcji
Zrobiłem przed chwilą, tą regułę dla aplikacji(taki ma status nie plik a aplikacja) The Settlers Online.exe Niestety nie działa nadal
A dlaczego nie można wejść po staremu? Dajcie ludziom wybór.
Pomoże ktoś?
Załącznik 3467
Jeśli ktoś ma problem z brakiem pliku "api-ms-win-core-localization-l1-2-0.dll" to trzeba wejść na stronę helpx adobe i zainstalować "Aktualizację dla programu uniwersalnej obsługi C w systemie Windows firmy Microsoft". Powinno to pomóc. Polecam się także upewnić czy macie system w wersji 64 bitowej.
u mnie to samo
nie działa
nie działa
nie działa, żegnam
nie działa
Działa bez problemów. Instalacja przeszła gładko i bez problemów. Nie wiem co można źle zrobić? Proces instalacji jest dokładnie opisany. Wcześniej na testowym instalacja była identyczna.
Czy ktoś z tych co im nie działa próbował tam wcześniej przetestować??
to ma działać a nie jakieś tam testy
Gra nie działa!!!
gra nie działa.
po instalacji antywirus blokował ten plugin po ręcznym ustawieniu w antywirusie i zezwoleniu żeby nie był blokowany odpalił się z informacją
"Your client could not be uptdated!" i po tym się wyłącza i KONIEC
a z flash playerem w wersji portable bez instalowania nie było żadnych problemów z wejściem do gry
zaoferujcie coś w wersji portable bo ten client to same problemy
działało, ale przestało
Jak ktoś ma komunikat "Something went wrong." I informacje o upewnieniu się czy jesteście zalogowani to sprawdźcie w pasku aplikacji na dole ekranu czy już nie macie uruchomionej gry - niby banalne ale już pare osób tak klikało i pisało o błędzie a wszystko było ok. Jeśli nie ma setków na pasku to spróbujcie przez Menadżera Zadań usunąć proces setków i zalogować się ponownie przez przeglądarkę.
magdina, robilas cos wiecej niz sciagniecie i zainstalowanie klienta?
Jeśli wyskakujące okienko o treści "Otworzyć TSO?" anuluje (zgodnie z poradnikiem) to nie mogę przejść dalej. Ktoś wie jak sobie z tym poradzić?
...jednym slowem: LIPA,
Wszystkie wskazowki etc do niczego, nie dziala i tyle !!!!
to dobry pomysl , czas poszukac cus innego
ja dla próby wyszedłem i wszedłem już kilka razy, czasem tylko dłużej się wczytuje i wyskakuje "brak odpowiedzi" przez moment
hahaha dokładnie każdy kto się zalogował i gra, się napalił jak szczerbaty na suchary a za chwile się okaże że wszyscy się spotkamy wątku skarg i zażaleń
Instalacja win 10.
1. pobieranie pliku
2.Instalacja z automatu C:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online
3. Folder wyjściowy: C:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online
Wyodrębnij: The Settlers Online.exe... 100%
Wyodrębnij: api-ms-win-crt-convert-l1-1-0.dll... 100%
Wyodrębnij: api-ms-win-crt-filesystem-l1-1-0.dll... 100%
Wyodrębnij: api-ms-win-crt-heap-l1-1-0.dll... 100%
Wyodrębnij: api-ms-win-crt-locale-l1-1-0.dll... 100%
Wyodrębnij: api-ms-win-crt-math-l1-1-0.dll... 100%
Wyodrębnij: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll... 100%
Wyodrębnij: api-ms-win-crt-stdio-l1-1-0.dll... 100%
Wyodrębnij: api-ms-win-crt-string-l1-1-0.dll... 100%
Wyodrębnij: api-ms-win-crt-time-l1-1-0.dll... 100%
Wyodrębnij: client.exe... 100%
Wyodrębnij: mimetype... 100%
Wyodrębnij: ucrtbase.dll... 100%
Folder wyjściowy: C:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online\Adobe AIR
Folder wyjściowy: C:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online\Adobe AIR\Versions
Folder wyjściowy: C:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online\Adobe AIR\Versions\1.0
Wyodrębnij: Adobe AIR.dll... 100%
Folder wyjściowy: C:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online\Adobe AIR\Versions\1.0\Resources
Wyodrębnij: CaptiveAppEntry.exe... 100%
Wyodrębnij: NPSWF32.dll... 100%
Wyodrębnij: NPSWF64.dll... 100%
Wyodrębnij: WebKit.dll... 100%
Folder wyjściowy: C:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online\Adobe AIR\Versions\1.0\Resources\Licenses
Folder wyjściowy: C:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online\Adobe AIR\Versions\1.0\Resources\Licenses\cairo
Wyodrębnij: COPYING... 100%
Wyodrębnij: COPYING-LGPL-2.1... 100%
Wyodrębnij: COPYING-MPL-1.1... 100%
Folder wyjściowy: C:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online\Adobe AIR\Versions\1.0\Resources\Licenses\pcre2
Folder wyjściowy: C:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online\Adobe AIR\Versions\1.0\Resources\Licenses\pixman
Folder wyjściowy: C:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online\Adobe AIR\Versions\1.0\Resources\WebKit
Wyodrębnij: LGPL License.txt... 100%
Wyodrębnij: Notice WebKit.txt... 100%
Folder wyjściowy: C:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online\META-INF
Wyodrębnij: signatures.xml... 100%
Folder wyjściowy: C:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online\META-INF\AIR
Wyodrębnij: application.xml... 100%
Wyodrębnij: hash
Wyodrębnij: license.txt... 100%
Folder wyjściowy: C:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online
Utworzono deinstalator: C:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online\Uninstall.exe
Utwórz folder: C:\Users\user\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\St art Menu\Programs\The Settlers Online
Utwórz skrót: C:\Users\user\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\St art Menu\Programs\The Settlers Online\Uninstall.lnk
Zakończono
4.Po wybraniu folderu:
Ta aplikacja nie będzie działać na Twoim Komputerze.
Aby znaleźć wersję dla tego komputera skontaktuj się z wydawcą oprogramowania.
O co chodzi ?
chyba będzie trzeba poszukać nowej gry bez takich problemów a podobnej
to chyba przyjdzie zatrudnić informatyka aby zagrać co jakiś czas
niestety nikt
sprawdźcie czy sklep z klejem działa ten nalewano:)
no dobra czy może się ktoś kompetentny wypowiedzieć jak najprościej wejść do gry bo na razie z tych waszych rad nie wiele idzie wyczytać nie wszyscy kończyli szkoły informatyczne rozumiem zainstaluj otwórz graj ale to zaczyna przypominać szukanie rozwiązań we mgle.
Działa dobrze.
Nie wiem czy to komuś pomoże, ale zauważyłam, że najpierw muszę się zalogować na Ubisofcie, a dopiero później odpalić grę z paska.
zawiesza sie i wyłącza
A może ktoś wie, jak do monitora lupę przykleić?
Albo, jeszcze lepiej, powiększyć obraz? Shift + to jednak za mało.
Nie działa