Brawo wy!!! :) za info - hehe
Wersja do druku
Brawo wy!!! :) za info - hehe
Dzik powiedz lepiej ile prezentuf utopiłeś xD
Witam serdecznie!
W dniu dzisiejszym w godzinach 12:15 - 12:45 odbędzie się restart serwera numer 4 (Kolonia).
Podczas przerwy będziemy rozwiązywać problem związany z utrudnionym logowaniem.
Bardzo dziękuję wszystkim za cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
To jest jedyne co potrafisz napisać, a co dalej? Co z eventem, co z prezentami?
oooo zalogowalem sie 4 dni w plecy hehehe zart tyle czekac az rusza swoje tylki do roboty ciekaw jestem na ile to starczy az znowu padnie
i po problemie................................. do czasu
czyli reset serwera trwał 30 minut a oni przez 3 dni siedzieli na dupach i pierdzieli w stołek?
Widać, że przywrócili bazę sprzed jakiegoś czasu.
Na razie działa logowanie, ale czy np. przygody i inne mankamenty? To jeszcze trzeba sprawdzić.
przygody 1 osobowe narazie dzialaja zaraz skoncze to zobaczymy czy mnie wywali jak poprzednio
Czy tak jak ja osoby które straciły dostęp wczoraj dziś dostały ostatni dzień tygodnia, czyli 100 klejnotów?
A osoby które straciły dostęp w piątek dostały 5 dni logowania i dwa czerwone krzyżyki?
jak w temacie
zmień przeglądarkę prze chrome nie da sie zalogować i kolo 17-18 wywaliło mnie zgry :P ale wróciłem :D
ani przez foxa ani przez edge nie mogę wejść
mam ten sam problem serwer przeciążony wywala mnie przeglądarka opera ,google i mozilla też nie działa
Może chociaż jakaś informacja? fraszka? cokolwiek??? To zaczyna być już delikatnie mówiąc uciążliwe :(
nie mogę wejść na przygodę serwer przeciążony :D
znowu cos sie sypie ja narazie robie przygode i niemam problemu ale pewnie do wieczora cos wyskoczy jak serwer wariuje moze trzeba ciastka wyczyscic:]]
zaczęło się od niemożności wejścia na przygodę, po restarcie gra już się nie uruchamia. Serwery przeciążone. czyli tak jak ostatnio lipa na weekend
"Serwer wyłączony z powodów technicznych. Proszę spróbować później." Taki komunikat mam od rana 21.01.2020. To się może zdarzyć (tak było zawsze) . Natomiast brak jakichkolwiek informacji i wyjaśnień ze strony administracji gry (tak było zawsze) jest dowodem całkowitego olewania użytkowników. Powiedzieć "Wstyd" to byłby eufemizm.
Witam serdecznie!
Uprzejmie informuję, że otrzymaliśmy od graczy informacje na temat utrudnień dotyczących logowania i sprawa ta została już zgłoszona naszym programistom. Bardzo proszę o cierpliwość w oczekiwaniu na rozwiązanie problemu. Niestety nie mam możliwości określenia, kiedy sytuacja wróci do normy.
Jednocześnie proszę o obserwowanie strony głównej gry oraz naszego forum, gdyż mogą pojawić się tam informacje dotyczące zgłoszonej sprawy.
Dziękuję za zrozumienie.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam czy będzie jakaś informacja w końcu bo jak do tej pory to czcze gadanie ??? CZEKAJCIE NA INFORMACJE a ile można czekać !!!!!!!!!
znowu to samo czesc kont wylaczonych z gry, nie moze na ich wyspy wejsc
Witam serdecznie!
Czy problem w dalszym ciagu występuje?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
to już jest przesada po raz kolejny nie mogę zalogować się do gry. ostatni kilka dni i teraz za pewne będzie to samo, to są jakieś jaja!!!
no niestety dalej serwer przeciazony :)
dalej to samo
super szybko działają:) :P niedługo znów sie zobaczymy koledzy i koleżanki :D
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1703a3f4ed9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8de45438a924.png
nie moga tak co dzień ?:) o określonej godzinie
Witam serdecznie!
Nie widzę nowych zgłoszeń! :)
Czy ktoś w dalszym ciągu nie może się zalogować? Proszę o infomacje!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
od wczoraj nie mogę wejść na swoją wyspę, bo mam komunikat:
"Ten serwer został wyłączony z przyczyn technicznych.Prosimy spróbować
później."
z suportu dostałem, standardową śpiewkę...
u mnie to samo mogę się zalogować ale już wyspy nie wczytuje tylko wywala TEN SERWER ZOSTAŁ WYŁĄCZONY Z PRZYCZYN TECHNICZNYCH.PROSIMY SPRÓBOWAĆ PÓŹNIEJ co dalej ???????
Witam serdecznie!
Uprzejmie informuję, że otrzymaliśmy od graczy informacje na temat utrudnień dotyczących logowania i sprawa ta została już zgłoszona naszym programistom.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam wszystkich mam pytanie czy możecie się zalogować do gry.Od 4 lutego nie mogę się zalogować wyskakuje komunikat "ten serwer został wyłączony z przyczyn technicznych. Prosimy próbować później"Powiadamiam Support i dostaje odpowiedź :Prosimy o cierpliwość i tak w koło Wojtek . Nie wiem komu się ta cierpliwość skończy .Pozdrawiam
Chyba się znowu coś posypało:(((
no ale ja teraz mam caly czas serwer przeciazony - czyzby kolejny wikend
Potwierdzam wejść na wyspę mogę ale na przygodę już nie, komunikat serwer przeciążony i wywala.