masz nas za półgłówków? oczywiscie
Wersja do druku
2 sort. wzieli nas na króliki doświadczalne. to wina roni :-))
a czy mod bierze pod uwage ze mnie wyrzuciło z gry i ponownie nie da sie zalogowac, akuratnie skonczyłem drwala i na stanicy miałem odpalic kolejnego ale nic z tego, moge sobie tylko w głowie ataki wysyłac
nie ma bata. zaszczepili cóś na serwerze i iepnęło jak w czarnobylu. lećmy po jod do apteki.
masakra z tym logowaniem jak się uda zalogować to zaraz wywala
rzeczywiście tylko kolonia aktywna :))
aktywna na forum bo do gry nie da się wejść
Ja też mam problemy:(
bo to pewnie jest kolonia karna :)
Po wprowadzeniu "usprawnień" nie dało się wejść do przygody,
po reinstalacji przeglądarki nie da się w ogóle zalogować.
Brawo BB! gimnazjalistów macie za informatyków czy stażystów z UP?
delikatnie rzecz ujmując :)
Myślę, że za dosadne wyrażenie opinii bym bana załapał ;p
hahahah
też od godziny próbuję wejść do gry - zalogować się udaje , ale po chwili pojawia się komunikat że: "Połączenie z serwerem zostało zerwane, prosimy o cierpliwość staramy się rozwiązać ten problem" pisałem do supportu proszac by nie zamieszczali idiotycznej formułki , o czyszczeniu ciasteczek bądź użyciu innej przeglądarki to ewidentny błąd BB
a tu dalej to samo, dlaczego inne światy mogą grać a my nie?
Dzięki, że ten post jest i kolonia się odzywa bo już się bałem, ze będę musiał kompa wymienić bo do gry nie mogę wejść :D <lol> lecz na szczęście to nie tylko mój problem.
Jednakże z drugiej strony może serwer się spalił/pier..../lub coś innego i już nie wrócimy do Koloni?? :P buhahaha
To jest duża szansa, że jutro ktoś przeczyta twoją wiadomość :-)
ale nie wszyscy z koloni sie odzywają, jedynie chyba ci bardziej wkurzeni lub tupiacy nogami, ale jak znam zycie to i tak nic nie da i musimy poczekac az sie zorientuja ze cos nie halo u nich, bo support pracuje i nie ma czasu pisac
:mad: co zrobiliście z Kolonią psuje??
Gracz 4Łysych chciał zajumać rolkę papy i alarm się włączył :-)
może by tak Penelopa wraz ze świtą nadgorliwych modów podała się WRESZCIE do dymisji /lub popełniła sepuku / , teraz ich nie ma bo sobie grają na innych serwerach , a Kolonia jak to Kolonia morde w kubeł i taś taś, dostaniemy po stalówce i ciasteczku w ramach rekompensaty , lecz nadal nie ma żadnego komunikatu
KTOŚ tam w BB pracuje wogóle o tej porze poza Modami z łapanki
widzę że problem jest nie tylko u mnie
Niestety mam info od ludzi z gildii, że są osoby którym gra działa normalnie :( także my, którzy w tym wybitnym gronie nie jesteśmy mamy prze..... i tyle.
z3 nam zaraz wytłumaczy ze nie dalismy spacji na koncu i to nasza wina a ze rano szło normalnie to juz inna sprawa
a proba logowania sie przez puffin w telefonie wyglada tak samo, staje na napisach :odwiedz znajomych..., ulepsz miejsca pracy i potem połaczenie z serwerem zostało przerwane. prosimy o cierpliwosc...
próbuje sie zalogowac od 12 i to samo jak wyżej ....
się udało wejśc do gry -- coś naprawili , ale bez komunikatu
tez mnie wywalilo, ale 2x pokazalo strone ze polączenie sie nie powiodło, ale juz mi wskoczylo..
komu się udało to udało :)
No, naprawili
no i się udało
Zenuś, przeca tobie zawsze ponoć wchodzi :-))
oddali nam grę, pewnie bylismy jednak grzeczni :)
Zalogowalo, wywalilo a teraz pasek wisi.... Co znowu? ;(
Wyłącz tryb prywatny w przeglądarce,jeżeli masz włączony.Powinno pomóc.
mnie na Kolonii się nie udało wejść od godziny 12:00 i w dalszym ciągu nie mogę dostać się do gry
Ja się poddaje, 2 godziny logowania i nic...
nie wiem, czy cię to pocieszy, ale ja od niedzieli wejść nie mogę. Zrobiłem wszystko co popisał support, dodatkowo to co jest wątku odnośnie wolnego losowania i d... W dodatku te ich porady skończyły się tym, że flash nie działa dobrze np. w pue ZuS, bo przestał się wyświetlać podgląd dokumentu.
Odinstalowałem jedną z przeglądarek oraz flasha i zainstalowałem ponownie aktualne wersje i też nic.
na operze nie działa ta ich gra....nie da siew zalogować pomimo ich beznadziejnych rad...