tak się dzieje od południa czyżby wszyscy mieli wolne gdzie jakiś komunikat normalnie to kpina takie chamstwo ze ich już nikt nie przebije
Wersja do druku
tak się dzieje od południa czyżby wszyscy mieli wolne gdzie jakiś komunikat normalnie to kpina takie chamstwo ze ich już nikt nie przebije
Uwaga: czas zakończenia jest obecnie nieznany. - bardzo konkretnie i rzeczowo
chwile człek ma czas na grę a tu BB...ehhh
nie mogli poczekać do 23? Zaburzyli mi rytm klepania przygód w moim mocno ograniczonym czasie, który mogę poświęcić na grę...
a takie plany miałem na PD dzisiejszego wieczora no i mnie załatwili konserwa. Ku..a jutro pracuje nie dam rady dokończyć tego co dziś zacząłem.
Ludzie pracują.
najlepsze jest to --- proszę się uzbroić w cierpliwość wole uzbroić się w kałasznikowa
super bez uprzedzenia a co z rozpoczętymi przygodami, koloniami BRAWO WY
Poznaje się tylko to, co się oswoi – powiedział lis. – Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie!
- A jak się to robi? – spytał Mały Książę.
- Trzeba być bardzo cierpliwym. Na początku siądziesz w pewnej odległości ode mnie, ot tak, na trawie. Będę spoglądać na ciebie kątem oka, a ty nic nie powiesz. Mowa jest źródłem nieporozumień. Lecz każdego dnia będziesz mógł siadać trochę bliżej…
Można prościej, ustrzelić i powiesić na ścianie, tak żartem, po co tyle pisaniny :rolleyes:
a gra......... pojawia się i znika i znika i znika, dostanę na tym punkcie bzika, oj bzika, oj bzika:)))))
u mnie to samo od kilku godzin:(((
Pozdro dla BB za konserwę bez jakiegokolwiek ostrzeżenia - do pozostałych idźcie spać bo nie ma sensu czekać i liczyć, że to dzisiaj ruszy :) Mogę się założyć, że do 10:00 się nie wyrobią :D
To ja czekam, na to "poinformujemy". Umyślnego pchną czy gołębiem??
Konserwa.....
I znowu to samo ... sytuacja z przed kilku tygodni - gram sobie i nagle komunikat, że trzeba odświeżyć strone - odświeżam - buum konserwa.... No dramat, dlaczego wy nie poinformujecie graczy z wyprzedzeniem o zbliżającej się konserwie ????????????????
arko19752012, jak Ci się udało zalogować ?
mialem zalaczone logowanie i zaskoczylo i zachwile informacja o konserwie byla na czacie:)
beda prezenty , 5irma,doladowanie i cos... szok :D
a kto ta konserwacje przeprowadza dzisiaj pracuja ?
na odpowiedz od suportu jak byla wyslana w piatek to zawsze trzeba bylo czekac do poniedzialku
będą - talerz śledzi :P
Modzie dlaczego edytujesz moje posty ????
Co prawda w oczy kole ?????
arko19752012 - trafiona uwaga :D
Wow nie komentując już kwestii "20 min. wcześniej" bo szkoda to komentować - poziom polskiego PKP odpowiedź "Informowałam na czacie" pokazuje jak bardzo szanujecie graczy bo przecież każdy non stop czyta czat a nie ma przecież w grze żadnego narzędzia które mogłoby wysłać grupową wiadomość do wszystkich użytkowników :)
To wy przestańcie takie szopki robić bo to co tutaj się wyprawią z tą grą to się do kabaretu nadaje..... sami niekompetentni ludzie..
znowu problemy bez wcześniejszej informacji,jaja sobie z ludzi robicie!!!!!!!!
Wszystkim powiem: Jesteście uzależnieni. Była niedziela, zamiast gdzieś pójść, albo zrobić coś pożytecznego to cały czas płacz że TSO nie działa. Był czas przywyknąć. Nie pierwszy i nie setny to raz jak spece z BB tracą kontrolę nad silnikiem gry. Powód jest banalnie prosty: Nie ma tam obecnie nikogo, kto rozumiałby przekaz twórców silnika gry, wszystko to łatka na łatce i efekt motyla; tu dotkniesz a gdzieś w przyszłości wywali się wszystko. Ale zacisną zęby i pośladki i zrobią nową łatkę szybko bo czas gry nieuchronnie zbliża się do końca (flash) a mają jeszcze, jak widać stado nołlajfów z których uda się do tego końca jeszcze trochę grosza wycisnąć. Tak, wiem:) Nie płacicie. :)
Witam, kiedy skończą się problemy z logowaniem?
Brawo !
Marcelina wyobraź sobie, że ja dzisiaj byłem w kościele z rodziną, w galerii, ze starszym dzieckiem w kinie i sam na basenie, wyszorowałem też psa w szamponie. Wieczorkiem dla odprężenia postanowiłem sobie zagrać, mogę?
U części osób duma z własnych poczynań jest odwrotnie proporcjonalna do godności osobistej. Duma wzrosła ?
Dlaczego nie można się zalogować
No i znowu przepadnie kolejka w nagrodzie za codzienne logowanie. mam nadzieję, że jutro nie zobaczę czerwonych krzyżyków :(
Cieżko informować wcześniej o nieplanowanej awarii i konserwie... Ale widzę że nie wszyscy potrafią to zrozumieć że w świecie IT występują nieoczekiwane awarie...
a kiedy zostana naprawione bledy ktore sa aktualnie w grze zeby nie trzeba bylo co chwile pisac do suportu i otrzymywac odpowiedzi o wyrzuceniu do kosza lub zmianie komputera takie cos suport odpisuje
odpowiedz o zmianie komputera nawet na czat kiedys wkleilem jak taka dostalem
do 16 gralem po 20 już nie moge sie zalogowac