umnie tez nieidzie wejsc na gre zas pewno cos popsuli
Wersja do druku
umnie tez nieidzie wejsc na gre zas pewno cos popsuli
Konserwa za konserwą, problemy z logowaniem coraz częściej... Irytujące to zaczyna być i to bardzo... I wy chcecie wprowadzić zatrzymanie produkcji podczas konserw czy aktualizacji? ^^ Przecież to poniesie za sobą tyle problemów że głowa mała...
produkcja musiala by byc caly czas zatrymana jak caly czas sa konserwy albo nieidzie wejsc na gre
A wprowadzenie tego "udogodnienia" skutkowałyby aktualizacją, koserwą po aktualizacji, konserwą konserwy, konserwą mającą naprawić błędy których nie wyłapano podczas konserwy konserwy :)
super gra...znów to wina graczy...
chciałem odświeżyć stronę bo robiłem kolonie i błędnie mi pokazywało ze marszałkowie nie poszli do ataku a poszli odświeżyłem i nie mogę teraz wejść , stracę pewnie kolonię straciłem woja a kolonia przez to nie będzie zdobyta zróbcie coś
Mam podobnie mieli i mieli a wejść na wyspę nie można. Masakra.
w informacji o andrzejkach napisali na koncu przygotowalismy dla was niespodzianke zapraszamy na forum mam nadzieje ze to niejest ta niespodzianka niedzialajaca gra:)
przed konserwa bylo dobrze takze poczekam do nastepnej.... jest jeszcze gorzej niz myslalem, wejscie do znajomego tez powoduje zawieszenie gry, to juz jest parodia tak to juz sie nie da grac, szczegolnie podczas ewentu ktory zbliza sie nieublagalnie
dwie przygody zakonczylem bez zawiechy, ale to nie powod do radosci bo rozpoczecie i wejscie do znajomych dalej szwankuje...
ta ich przegladarka jest calkiem calkiem, jak zlikwiduja ten pasek z ustawieniami z prawej strony to sie moze nawet skusze :mad:
nic nie zrobiliscie.... zwiecha dalej na przygodach, do znajomego udalo mi sie wejsc bez podkniec, ale to pewnie jakic blad serwera:D;):p
Witam :) Od wczoraj rana tj. 7.12 nie mogę zalogować do gry ani przez chrome ani explorera a pobrana gra nigdy nie działała :) Innych przeglądarek nie mam i mieć nie będę, zawsze pięknie śmigało na chromie. Proszę o pomoc :)
Po każdej próbie logowania wyskakuje komunikat: Połączenie z serwerem ostało przerwane. prosimy o cierpliwość....
Pozdrawiam, Iswelda Słoneczny Gród
Czy jest możliwość, aby jakiś MOD pomógł zająć się moim problemem, jakieś wsparcie? Do supportu również napisałam. Trzeci dzień a zero odzewu :/
Czy mój post pozostanie bez echa?
No to może i ja spróbuje :) Jest jakaś szansa że ta gra zacznie działać czy można już olać ? 5 dni coś naprawiać to wyczyn :D No chyba że to niemiecka precyzja tego wymaga.
ludzie czy to tak trudno zainstalowac ODKURZACZ zrobic porzadek z cache flesh playera i wywalic aktualnego flesha z kompa i zainstalowac recznie flesh playera, nie poprzez aktualizacje chrome?
a potem biadolicie ze bb, a tymczasem, u was jest na kompach problem..
Ja mam aktualnego flascha wyczyszczona cache przeglądarki na operze. i co jakiś czas się rozłącza
"File loading failed" znowu wyskakuje .... :(
nie mozna sie zalogowac z firefoxa
Ma ktos problemy z otworzeniem 13 drzwi ???
Ja ich nie mogę otworzyć klikam na nie i wyskakuje tylko znak zapytania.
w pierwszym oknie masz czas pozostały do otwarcia następnego;)
Także nie otwierają mi się drzwi "13"
bardzo przepraszam, nie dojrzałem jednego szczegółu, z tego powodu iż zegar jest umieszczony nie pod tymi drzwiami co trzeba
witam bb czy wy chodz raz zrobicie ewen bez konserwy to jest zalosne
jeszcze jedno co to za g,,,,, general mikolajowa poslalem ja na strate w dmk i nic nie ubila szajs poprostu nie general
gra nie działa :(
nie da się w ogóle zalogować do gry :(
teraz dopiero się wyświetlił komunikat o konserwacji...
dostawa towaru do sklepu.... zabraklo mokolajkowych
Nie można kupić klejnotów smsami. Nieudane połączenie... :(
Człowiek włączy premium i nie może grać, bo się wieszacie. Bloki nie wchodzą i same straty w wojsku. Zamiast grać w święta to trzeba się denerwować! I gdzie tu przyjemność z gry jak wiecznie oszukujecie ludzi?! Kasy nabijacie z ludzi i nie stać was na porządne serwery?? Ja się pytam co jest z wami??
Gra zamula
Wladowanie wojska do gienka trwa bardzo dlugo ... Czasami zamknięcie okna gienka z klepsydrą ladujacego się wojska przyspiesza zaladunek, ale zdarza sie ze ladujemy inny sklad a inny idzie do walki
Lagi ????
Swoją drogą Penolopo, czy WY przekazujecie nasze uwago do supportu czy jedynie jak cos jest nie do zamkniecia na forum / lub wrzucenia do śmietnika wklejacie info o kontakt z supportem? Czy ktokolwiek z Was gra na Polskich setlleras? Macie konta prywatne by moc zweryfikować opisywane problemy? Bo jezeli NIE to szkoda czasu na pisanie tutaj ...
Ja nie używam przeglądarki tylko aplikacji do grania.
Witam , mam taki problem, loguje sie do gry, gra sie laduje do momentu gdy trzeba kliknac zielony znaczek zeby wejsc do gry jest on caly czas szary a wiec nie mozna wejsc, czekalem 5, 10, 30 min i nic , wyczyscilem ciasteczka, zainstalowalem jeszcze raz flash playera, zresetowalem przegladarke i nic, mieliscie kiedys taki problem?
Dzień dobry,
problem nie jest już aktualny, dlatego watek zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria