12:49 tik tak
Wersja do druku
12:49 tik tak
Nie no do 13stej ma być koniec,to już coś ,lepiej niż wczoraj do 15stej>:D
To sobie załóżcie nowy temat i tam spamujcie a tu zostawcie na normalnie dyskusje temat
To tylko teoria ^^ ( Koniec może nadejść niespodziewanie )
12:51
12:52
Pewnie nie ma programistów, znalezienie nowych za tą stawkę którą pewnie proponują niemożliwe. A jak nowi się pojawią to nie wiedzą co robić i efekt jest jaki jest. Zaczyna się powolna agonia, zero komunikacji i informacji
kiedyś tam :D
zalosne, placza sie w zeznaniach, 12, potem 13, potem 15 i znow 13... sami nic nie wiedza czy bedzie dzialac, czy uda im sie cos z tym fantem zrobic... :/
Drodzy Gracze,
12:55 Aktualizacja: Przerwa potrwa do godziny 15:00
Aktualizacja: Przerwa potrwa do godziny 13:00
aktualizacja gry jest zaplanowana na środę.
Podczas aktualizacji gra będzie niedostępna.
no i mamy przerwę do 15 ale czy nie przedłużą jeszcze ?
przecież na testowym aktualizacji nie robią...
poza tym ten błąd jest taki jak wczoraj na wszystkich serwerach i od wczoraj tak na testowym jest.
majsterpaulek30 do 3 razy sztuka :)
Już jest przerwa przedłużona do 15:00. :D
no po prostu żenada i brak słów
no to juz do 15
:D
13,02 i dalej nie gramy
Wstyd, pisać coś a potem nie dotrzymywać słowa. Jak teraz wyglądacie. Przeanalizujcie co możecie co potraficie a potem piszcie info na stronie głównej. Wasze powiadomienia nijak mają się do rzeczywistości.
Freha oby jak gre wlacza o 15 (o ile wlacza) to zeby nie bylo tak jak wczoraj... okolo 300 elitarnych na 1-wszym bloku wtopilem ;p
chyba zaczne w bierki grac... ;p
ja piernicze jaja se robia z nas mam juz dosc tej gry
ja piernicze jaja se robia z nas mam juz dosc tej gry
Jak coś naprawić, to kiepsko im idzie, ale coś zepsuć wtedy są niezawodni. Może dzisiaj jeszcze pogramy.
12:55 Aktualizacja: Przerwa potrwa do godziny 15:00
Aktualizacja: Przerwa potrwa do godziny 13:00
Zaiste
Wsumie przez te przerwy to wojo ze 2 razy juz sie odrobilo :) Nie ma to jak wylaczyc serwery na 2 dni zeby wgrac jedno wielkie NIC :)
Wychodzi na to, że serwer testowy to inne środowisko niż produkcyjny.
Brawo WY!
Kurde tydzień temu z powrotem zacząłem grać po 20 miesięcznej przerwie. Teraz sobie przypomniałem czemu przestałem w to grać. Wszędzie konserwy i wgrywanie baboli robią w nocy, maksymalnie było 8 godzin przerwy, ale tylko raz w roku ... Jedynie świadczy to o braku szacunku do użytkowników i tyle. Mają nas w głębokim poważaniu jak to powiedział kiedyś wojskowy "czytaj we d....e" !
To już nawet nie jest śmieszne, znowu wywala i trudności z zalogowaniem. Jestem ciekaw kto robi aktualizacje, Polacy czy Niemcy?
Dziwne,najpierw zwiechy a teraz biały ekran po logowaniu, co się znów dzieje...
Mam dzisiaj problem z wejściem do gry, kursor nagle staje 20% od końca i stoi.
2,5 godziny mija a problem ciągle jest, nie można wejść na grę.
Zrób standardowe rzeczy typu czyszczenie cache i inne przeglądarki, nie widać aby ktoś dziś narzekał na logowanie, tak więc może problem może leceć po twojej stronie.
Wszystko wróciło do normy. Mogę wejść do gry. Dziękuje i pozdrawiam.
od 2 miesięcy nie mogę uruchomić gry - biały ekran po wciśnięciu przycisku graj. Robiłem wszystko w chrom, czyściłem, dodawałem stronę do odpalających się we flashu, nic nie działa, jakieś sugestie ?