Chciałbym pływający dom bo mam ich za mało ;P
Wersja do druku
Chciałbym pływający dom bo mam ich za mało ;P
Chciałbym wesołego geologa ponieważ jest wesoły ;)
Chciałabym statuę szalonego królika, gdyż tylko wariaci są coś warci.
Chciałbym pakiet medyczny bo generałowie często odnoszą poważne rany w boju
Chciałabym pływający dom, ponieważ mogłabym poczuć się jak w Wenecji :)
Stoję patrzę i nie wierzę!
Skończyli mi się.......... Czarni Rycerze!
A tu lotki trza oddawać, co by nowe zaś dostawać!
No więc chciałbym tą przygodę
Żeby expo było nowe!
chciałabym wrsołego geologa bo mi smutno
chcialbym plywajacy dom, poniewaz na wakacje przyjezdzaja Woodstockowicze i musze gdzies ich ulokowac a oni lubia wode :)
Chciałbym pływający dom bo po mojej wyspie maszeruje zbyt dużo imigrantów i nie maja gdzie mieszkać
chciałabym szczęśliwego odkrywce który przynosiłby mi garnek monet co ranek bo trochę mi ich brakuje
Chciałabym pływający dom, ponieważ moi osadnicy chcą zacząć korzystać z programu 500+
Chciałbym wesołego geologa - jak można.
Chciałbym pływający dom ponieważ to mieści się w wymogach do 500 klejnotów !!!
Chciałabym akt własności kantoru handlowego ponieważ uwielbiam zakupy :D
Chciałbym dwa pływające domy, ponieważ na mojej wyspie brak miejsca dla nowych osadników i rekrutów.
Kochana Studnio Życzeń, proszę Cię o Zestaw początkowy skryby, jak będę go miał to będę pisał do Ciebie swoje życzenia w każdej rundzie. Dziękuję
Pływający dom potrzebny mi ... bo kilku osadników puka do mych drzwi :)
chciałbym pływający dom ponieważ nie ma żaglówki
Proszę o zapomogę na wesołego geologa bo mi smutno
Poproszę o wesołego geologa,żeby pokazał tym zwykłym guzdrałom jak się szybko pracuje :)
Niektórzy, nie wiedzą chyba co to znaczy do "500 klejnotów" i piszą, że chcą Nusalę czy Vargusa.
A tak poważnie, to:
Chciałbym pływające domy, ponieważ brakuje mi ludzi do pracy.
chciałbym wesołego geologa, bo w kupie siła, kolejny się przyda
Chciałbym beczkę napitku bo zbliżają się gorące dni.
Witam, chciałabym pływający domek, settlersiki nie mogą się rozmnażać :)
Chciałbym otrzymać recepture : grilowany stek bo lubie sobie czasem popichcic :)
Chciałabym dostać pływający dom trzeba zwiększyć populacje :)
marzę o wiśniowym drzewku, ponieważ moja stara wiśnia za oknem złamała się w zeszłym roku i musiałam usunąć resztki. niechby choć na ekranie mi kwitło!
Chciałbym wesołego geologa ponieważ pozostali mi się pogubili:cool:
Chciałbym deski z liściastego drewna, ponieważ zbudował bym sobie jakąś szopkę, tudzież inny przybytek.
Chciałbym pływający dom ponieważ stale brakuje mi miejsc kwaterunkowych dla napływających osadników z daleka.
Poproszę "pływający dom", ciągle trzeba gdzieś zakwatarować napływających ze wszystkich stron osadników-emigrantów
Chciałabym pływający dom, bo na inne budynki mieszkalne już nie mam miejsca a ludzi do pracy ciągle brakuje :D
Chciałabym pływające domy, ponieważ panuje na mojej wyspie wyż demograficzny i rodziny osadników nie mają gdzie mieszkać
Chciałbym Wesołego geologa, ponieważ czeka mnie intensywne poszukiwanie rzadkich kopalin
Chciałbym Wesołego geologa ponieważ umożliwiło by mi to spełnienie postulatów górników wydobywających rudę żelaza i przyczyniło się do bardziej zrównoważonego rozwoju społecznego i ekonomicznego mojej wyspy
chciałabym wesołego geologa ponieważ pozostałym jest smutno poszukiwać rudy żelaza
Chciałbym Wiśnię. Podaruję ją pewnej damie a na zakup mnie zwyczajnie nie stać bo nauka jest b. droga.
Chiałbym Pakiet medyczny, bo ... jest jest mi potrzebny ;-)
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ poprawi humor pozostałym.
Chciałbym "pływający dom", osadnicy napływają, a brak miejsc na zakwaterowanie