Oszczędzają na dodatku za pracę w nocy. Prawdę pisali, nie ma nocnych konserwacji, a że zapomnieli napisać że będą robili przez pół dnia, to taki drobny szczegół, a Wy się czepiacie.
Wersja do druku
Oszczędzają na dodatku za pracę w nocy. Prawdę pisali, nie ma nocnych konserwacji, a że zapomnieli napisać że będą robili przez pół dnia, to taki drobny szczegół, a Wy się czepiacie.
Serwery: Wszystkie (1-7) będą niedostępne
•Data: Czwartek, 25 lutego
•Start: 8:00 rano, czasu polskiego
•Koniec: 12:00, czasu polskiego
•Czas przygód i Premium: zostanie przedłużony
Podczas aktualizacji do gry zostaną wprowadzone zmiany opisane tutaj.
Miłej gry!
BB_Penelopa
Przecież jest info na stronie głównej, więc nie rozumiem po co takie larum
Przecież własnie napisali że nie będzie w nocy cotygodniowych a zamiast tego dzienne co jakiś czas.
Kod:Nowy czas wdrożenia gry
Od tej chwili pojawi się nowy przedział czasowy, podczas którego gra będzie aktualizowana. Dokładny czas podamy w ogłoszeniu, 1 dzień przed jednak pamiętajcie o tym, iż aktualizacje będą odbywały się około godziny 08:00 - 12:00 CET
Mamy nadzieję, że będziecie cieszyć się grą bez przerw technicznych!
Wasz zespół "The Settlers Online"
Oszczędzają na dodatkach dla informatyków za pracę w godzinach nocnych:)
Nie ma co bulgotać, BB nas trochę rozpieściło z nocnymi konserwami, w innych grach aktualizacje też odbywają się w dzień.
Dlaczego ludzie widzą tylko to co chcą widzieć?? Napisali jasno że rezygnują z cotygodniowych nocnych konserw, ale aktualizacje będa robione w ciagu dnia.
Druga sprawa że komunikat o konserwie związanej z aktualizacją gry jest od wczoraj na głównej stronie i tego też niektorym nie chce się przeczytac..
Nie zgadzam się! zgodnie z tym co tu jest napisane -> http://forum.thesettlersonline.pl/threads/40989 i że bylo w swoim czasie na głównej stronie zamieszczone o tej przerwie wiedzieliśmy od 21 dni. Co do wczorajszego info można potraktować je jako przypomnienie (potwierdzenie) tej informacji.
No tak, ale trzeba sobie wyranieznie powiedziec, ze cotygodniowe nocne przerwy byly mniej uciazliwe dla graczy. Pozatym nie widze powodu dla którego ta aktualizacja też nie moglaby wejsc między 2-8 albo 24-6 godziną.
21 dni to dużo czasu żeby zapomniec o zapowiedzi.. ale moja wypowiedz bardziej dotyczyła rezygnacji z konserw cotygodnioowych na rzecz konserwy polaczonej z aktualizacja jaka dziś mamy. Pojawił sie kolejny watek gościa ktory nie może sie zalogowac, nie może nawet przeczytac co jest napisane na głownej..
Dlaczego ludzie nie lubia nie chca nie umieją szukac i czytac :)
nie mam nic przeciwko przerwom konserwacyjnym czy aktualizacjom - nawet jestem bardzo za!!
ale nie o tej porze... jak wspomniał Snajperos - można było zrobić przerwę w godzinach "późnonocnych" lub "przedporannych" i nie byłoby tylu krytycznych postów...
p.s.
12:02 i nadal nie można grać...
Tyle Naszego co sobie tu popiszemy - ot i tyle
Od rana nie mam dostępu do gry :)
Pisali o konserwacji, ale do 12.00. Gdzie tu uczciwość? Gdzie jakaś nowa informacja o zakończeniu prac?
godzina 12:00 chyba 12 w nocy
dalej jest konserwacja czy ja tylko się nie mogę zalogować
Przedłużono już do godziny 13, jest ogłoszenie :)
Kto da więcej? ja stawiam na 14:59
a tego nie czytał już nikt :)
"Drodzy Gracze,
Nasz zespół IT pracuje nad ulepszeniem działania sieci i danych.
Czas ładowania gry, strony i forum
może być wydłużony.
Od czasu do czasu, gra może być niedostepna.
Aktualizacja postu nastapi w czwartek.
Prosimy o zgłaszanie awarii na naszym forum"
czyli gdzieś dziś :D
przedłużyli bo pewnie ktoś zapomniał, że "programiści" muszą zrobić 15-minutową przerwę na kawę...
a że u takich "fachowców" 15 minut to prawie godzina to wiadomo dlaczego
nie moge sie zalogowac ,,Połączenie nie powiodło się''
Drodzy Gracze,
prosimy o uwzględnienie poniższych prac przy planowaniu rozgrywki.
Tak przewidzialem konserwe ale nie przwidzialem Prace zostały przedłużone do godziny 13:00. Brawo
tak do 12 a jest po !!!!!!!!!
juz jest nootka ze przedlozaja do 13nastej naszego czasu "aktualizacje"xd
Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że ludzie myślą, że ta gra jest ich własnością..? Ogarnijcie się, gra będzie dostępna jak producent ją ponownie udostępni. Narzekać sobie możecie ale nikt nie weźmie tego na poważnie bo BB jest jej właścicielem a my tylko użytkownikami.
porazka nie moa tego robic np od 24 do 4 rano ://///
oo raju, to tylko gra, a wy płaczcie jakby nie wiem co się stało :)
Raz na jakiś czas robią aktualizacje, a tu tragedia, nie można grać, straaaaaaaaaaaaszne :P
Wyluzujcie :)
"porazka nie moa tego robic np od 24 do 4 rano :///// " A co jeśli wynikło coś nagle?
Jak by w nocy zrobili to bym sie przynajmniej wyspal
ja też mam problem z grą. Nie lubię prasować, więc gram sobie i co parę minut prasuję trzy kawałki - przez nich wyprasuję nadprogramowo. To się może skończyć depresją.
:////
Haha, ja z wrazenia sie ucze w CSa grać. :)
nie idze się dalej zalogowac koniec aktualizacji miał byc o godz 12
"Narzekać sobie możecie ale nikt nie weźmie tego na poważnie bo BB jest jej właścicielem a my tylko użytkownikami."
takie podejście już niejednych zgubiło - wszak gra jest zrobiona nie dla BB a dla użytkowników - jak przestanie im się podobać to przestaną grać
- przestaną napływać monety za zakup klejnotów i wtedy może być za późno na branie na poważnie naszych uwag
Witam!
Aktualizacja zakończy się o godzinie 13:00.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Juz 13 na zegarze, włączyc serwer, gospodarze ;/