zdecydowanie podczas eventu zasoby
zdecydowanie podczas eventu zasoby
amelinium oczywiscie
Zasoby Eventowe
przy obecnym stanie posiadanych informacji o tej zmianie (brak przelicznika) należy potraktowac ten wątek jako zasłonę dymną w temacie "afery kalendarzowej"
Gracze zbulwersowali się kolejną wtopą BB to podano ni z gruchy ni z pietruchy nowy temat do dyskusji.
A na koniec usłyszymy że wezmą pod uwagę nasze wypowiedzi i ... zrobią po swojemu :)
Ja jestem za oboma opcjami uważam że dostać trochę monet i trochę zasobu eventowego było by fajnie ale bez przesadnego nadmiaru by nie zaburzyć ekonomi która w eventach mi w obecnej formie odpowiada.
Zasoby Eventowe
Niech to będą Zasoby Eventowe, również jeśli się wyśle odkrywców w danym ewencie chciałbym aby tylko i wyłącznie przynosili: Zasoby Eventowe. Każdy z nich w zależności na jaką wyprawę się odkrywcę wyśle niech tyle przyniesie: czyli krótkie poszukiwania: mało zasobów, średnie poszukiwania: średnio zasobów, większe poszukiwania: więcej zasobów i bardzo długie poszukiwania: bardzo dużo zasobów. A skoro to ewent niech tylko i wyłącznie przynoszą zasoby. A nie inne przedmioty w ogóle nie związane z danym ewentem.
prosimy okreslic przelicznik
http://forum.thesettlersonline.pl/th...l=1#post193044
głosuje na zasoby eventowe
Zasoby ale tylko 1:1 i zęby z tego powodu ceny nie były podniesione to w końcu biedniejsi będą mieć szanse kupić wszystko podczas eventu
halo, ludzie , pobudka... jeżeli wg BB 0,4 monety za 1 prezent jest fair, to nie spodziewajcie się 1:1 z gm...
mam wrażenie, ze niewiele osób zastanawia się, co się w ogóle dzieje. zobaczyli surki eventowe i lecą z wywalonym językiem głosować, nie patrząc na co.
oj będzie płacz, jak przez 4 tygodnie eventu zamiast dostać 6-7 k mg wpadnie 100 jaj :P
Jak bedzie przelicznik 4:1 to sie cieszcie :D
Ci ktorzy chca 1:1 to chyba maja gorsze pomysly niz BB
Bardzo ciekawy pomysl ze zapytali graczy i oby czescie robili ankiety w stylu: "Czy chcecie zeby zmiana X wygladala tak i tak czy moze inaczej"
To niech pograja rok i tez kupia bez problemow :)
Nie musza dostac wszystkiego na tacy z napisem "gotowiec"
Zasoby.
zdecydowanie zasobyyyy
Zasoby Eventowe
Zasoby Eventowe
Przy stosunku 1:1 zasoby jako ekstra bonus i monety gildii. Zachęci to niezdecydowanych do zrzeszenia, a leniwych do robienia zadań;) Tak jak powiedział ktoś wcześniej, przelicznik korzystny dla gracza, zachęcający anie zniechęcający!
zasoby
Leniwców nie zachęcisz żeby stali się nagle pracusiami a pustelników nie przekonasz żeby żyli jak owce, w stadzie :)
zasoby eventowe
zasoby podczas eventu
zasoby
Nie wiem po co to mieszac, bylo dobrze
siema
mi sie wydaje ze powinno byc tak jak zaczynalam grac jakies3lat.temu zdobyles zostalo i powinno zostac
nie zmarnuje sie napewno a dla lev nizej tez to radocha jakies prezety czu dynie zeszlego roku -no dla mnie tez troszke -zdobylam ,znalezli zostaje BEZ WYMIANEK!
pozdrawiam ekipe i graczy TSO
zeby bylo sensowne glosowac musi byc podany przelicznik
zasoby
nie piszcie tutaj co wybieracie, bo to nie zlicza waszych głosów. Zalogujcie się najpierw na stronie głównej i dopiero wejdźcie tutaj. Będziecie wtedy mieli pola do wyboru, które tylko są zbierane do wyników.
Zdecydowanie zasoby Eventowe.
Zasoby Eventowe
zasoby ewentowe :)
monety + zasoby
To jest odwrócenie tematu od ostatniego błędu z domkiem, warto też przyjrzeć się tym co piszą "zasoby" jak dużo mają postów na forum. Pewnie ich wodzowie w gildii pogonili na forum aby głosowali za zasobem
Szczerze jak dla mnie to ani monety ani zasób bo za monety to można wielkie nic kupić raz na kwartał a jak dadzą zasoby to będzie śmiech na sali z ich ilością
Hej Penelopa,
a czy możesz potwierdzić, że przelicznik będzie 1:1 ?
zasoby
Zasoby evewntowe, ale w stosunku 1:1
Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłaby możliwość wyboru jak w dropach - do menu gwiazdy lub do magazynu - zrobić do wyboru dwa przyciski: monety gildii i zasoby eventowe. Każdy sobie świadomie wybiera według własnych potrzeb i nie ma sporów co do przelicznika :>
Tak
No tak i dostaniemy 10 lizaków zamiast 10 monet gildii...gdyby to było 10 prezentów zamiast 10 monet to ok,chyba kazdy by sie zgodził...ale zasoby eventowe to przecież lizaki,pierniki i dzwonki...więc dokładnie proszę okreslić o co chodzi