Ja do dziś
nie mogę się zalogować
Wersja do druku
Ja do dziś
nie mogę się zalogować
Taaa... chyba prędzej dostaniemy bany za spam niż info co się dzieje
Z tego co ludzie na czacie mówili to problem z kalendarzowym bugiem jest nie tylko w Polsce ale też na innych wersjach językowych. Sama nie sprawdzałam bo moja znajomość niemieckiego jest za słaba ale na DE forum podobno "pozdrawiano" developerów środkowym palcem. Więc znając życie skupili się na problemie nadwyżkowych nagród z kalendarza a Was póki co zamiatają pod dywan.
Wydaje mi się ,że trza kończyć grę na tych sittlersach. Nawet nie potrafia napisać prawdę.Pisza ,że serwer przeciażony a faktycznie jest uszkodzony.Wydaje misię ,że jest to istotna różnica.
Tego przecież nie pisze każdorazowo support. Źle wgrali komunikat pojawiający się z automatu jak wywali i tyle... Rezygnować wypadałoby raczej ze względu na podejście części szefostwa i poziom komunikacji z graczami. Która niby jest, a jak przyjdzie co do czego to nie ma :(
Hm.. tryb tekstowy, to jest nawet koncept....
Wymienię 2xdrop w Synach. Koniec po skutecznej naprawie serwera i Twojej stracie - pw.
ja np. mam 30 dniowe premium odpalone i już mam jeden dzień w plecy;/ jestem ciekawy co z tym fantem zrobią po naprawie serwa, oczywiście jeśli naprawia.
Przepraszam czy ktoś z szanownego Supportu mógłby udzielić jakiegoś stosownego komunikatu w tej sprawie ?? Mimo, że pewnie to nie z Waszej winy tylko programiści pewnie są zlagowani jeszcze po sylwestrze, ale takie podejście tylko odstrasza graczy. Zero kontaktu z supportem. Prosiłbym o stosowny oraz NIE LAKONICZNY komunikat odnośnie tej sprawy
Pozdrawiam
Albi
Kurde nadal nie moge !!!!!!!!!! 24h mineły od rozpoczęcia problemu wrrrrrrrrrrrr no rzesz rzesz rzesz :/ :/ :/
dla mnie największą stratą jest to że krawców nie porobię. Rzuciłem skunksa i się zmarnował, a koszary już dobę stoją bezrobotne. Gospodarka też siada bo bez premii leci. Powinni wynagrodzić to TYLKO I WYŁĄCZNIE tym którym wyspę zepsuli.
Bo rozdanie czegoś wszystkim to tak jak dodrukowanie pieniędzy i rozdanie obywatelom.
A po jakimś czasie wyspa wchodzi w stan spoczynku tak jakby ?
Krzysiek weź se nie żartuj :p :p :p Jakie 0 :/ No fakt śpią bo ich nie ma po prostu :/
beka to bedzie jak szlag trafil klastry gdzie byly przechowywane dane o wyspach i BB nam powie abysmy zaczynali od nowa .....a to oznacza 3 raz wbijanie 50 lvlu :P
znając BB , zapewne oszczędzają i nie robią takich "zbędnych" rzeczy :P
Witaj ponownie,
Nasi technicy pracują nad rozwiązaniem opisanego przez Ciebie błędu.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
niczego to nie wyjaśnia , ale nawiązałem kontakt :)
wkurzające jest nie to , że się tak stało- wiadomo sprzęt może mieć awarię, wkurzający jest brak informacji, czy to na stronie głównej, czy to na fejsie o przypuszczalnym terminie usunięcia usterki
:ppp Ja mam mało bo na bieżąco wydawałam :) :) :) Jakieś 200-400 gdzieś pewnie :/
Ale pocieszenie Penelopa napisała :/
nie ma co się licytować u mnie zanim wywaliło z wyspy miałem już kupionych 8 domków z piernika :P zastanawia mnie natomiast jedno czemu BB PENELOPA nie pisze nic w naszym wątku, a widziałem że w innych dziś się udzielał;/
Boi się rozszarpania / linczu :D
Dzień po... :D
Załącznik 2664
a czas ucieka.
nie żebym stawała w obronie Penelopy ale co ma nam powiedzieć :) jest tylko community manager wiec jeśli nie ma wyraźnych wytycznych nie może ich przekazać graczom wniosek to nie ona ma nas w ... a kierownictwo setków :P
Jest taki dział: forum.thesettlersonline.pl/forums/177-Nowości-i-ogłoszenia
BB_Penelopa dokonuje tam wpisów. Sama bym tam ogłoszenie (conajmniej informujące o awarii) wpisała gdybym mogła. Ale może jestem nadgorliwa :/
Krzysiek to że pracują nad rozwiązaniem problemu to wszyscy wiemy "pracują"jak zawsze .Innych informacji nikt nie uzyskał a suport nawet sie nie pokwapił by odpisac
Noi widzę że blokada dalej, premium przepadło, przygody pewnie też szlag trafił, że nie wspomnę o grubasach, prezentach, kopalniach znajdkach itp....
A tak na marginesie, cache czyściłem, zmieniłem przeglądarkę baa nawet zmieniłem dostawcę neta i nic:D
dziś dalej problem z logowaniem tak jak wczoraj ?
po 20 godzinach pisania , na forum i na fejsie, uważam to za sukces :)
Mi wyskakuje coś takiego, kiedy próbuje wejść na przygodę :/
pół serwa ma problem, a oni jak zwykle spychologia na ciasteczka, zamiast zrobić restart serwera:), a sorki jakby zrobili restart, problem byłby ze 100% graczy, tak tylko 50% grać nie może, można to olać, pozdrawiam zespół BB
Jarko ja napisałem że logowałem się z innych przeglądarek. komputerów po wyczyszczeniu ciach pamięci itp :D i nie dostałem żadnej odpowiedzi :P