no to w sumie mamy wszystko do przetrwania tej traumy :P
Wersja do druku
no to w sumie mamy wszystko do przetrwania tej traumy :P
oby ich lawina nie zasypala wtedy mozemy pomarzyc o poniedzialku :)
idę pić dalej :P szkoda czasu na takie siedzenie :D
Dobrze mówi, polać jej:)
kolejka logowania 890/1125 przyblizony czas 8h 56 min.... no bez jaj
no 872 juz coraz blizej blizeeeeeej ;)
Co myślicie, co z klejkami za codzienne logowanie i oknami w kalendarzu ?
u mnie 190 i 20 min ? Gdyby się udało w co wątpie to dam znać, jeżeli prędzej nie dostane zawału :P
Hej Wszystkim
To chyba prowadzę
19 / 1156
Na zdrowie :)
najwytrwalszy jestes Peyopl :)
ta kolejka i minuty to żart
przed chwilą zgłoszono? od wczoraj tak albo jak kto woli od dzisiaj po 0:00 i żadnego zainteresowania!!!!!!!!!!!!!!!!!
może w końcu odzyskam złocisze włożone w tę szitową grę
wczoraj okolo 19 już nie dało się zalogować
cały dzień mi dziady zepsuły!!!!!!!!!!!!!!
Moze do północy juz bedzie naprawione i sie zalogujemy.Musimy czekac wytrwale... Jak na Mikołaja :D
okienko adwentowe przepadnie ...
Ta jesteśmy wdzięczni BB_Inaoch - problem występuję od wczorajszych godzin nocnych ? a teraz dopiero poszła informacja, że są problemy ? Niezłe zagrywki.
mi już nerwy puszczają kolejny raz mnie rolują i nigdy żadnej rekompensaty ani za kopalnie na 5 lvl zawalone ani za tydzień blokady przygód ani za brak możliwości logowania jeszcze może teraz przepadną nagr za nieotwarcie okienka w kalendarzu?
może trzeba zasypać suport powiadomieniami to coś wreszcie zrobią!
ale dowaliłes jak łysy o kant globusa
to do tego bb inaoch
U mnie kiedyś netu brakło na trzy dni! Gdyby awaria trwała kolejne dwa to wątroba do przeszczepu :P
Niestety pozostaje nam czekać.
bb inaoch nie wuważasz że to bezszczelne z twojej strony tak napisac
TILADE a co myslisz mial nam napisac? juz nie badz taki gruboskorny :) i tak czekasz i tak wiec ciesz sie ze poczekasz "moze" krocej , jakbys mial czekac do poniedzialku :)
to sa jaja ? caly dzien ..... czy ktos mi odpowie na pytanie jakie ma porady dnia w tak dlugiej kolejce logowania ???
kto to tam miał teraz polewać ? pilnować kolejki bo jak się zaraz zdenerwuje ....
czekac!!!!!!!!!!!!!!
alvin nie denerwuj sie tak ;) kazdy stoi i czeka inni leza jeszcze inni pija napitek i kielbase zajadaja ktora zdarzyli zabrac przed padnieciem serwera :)
powinien przeprosić
paśc na kolana i sie kalac
a najlepiej zagonić tych nierobów do roboty co odpowiadają za te utrudnienia
Tak niunia tylko spokój może nas uratować , wszystko będzie dobrze :P
jak włączą nawet po 22 to mnie to lotto, bo w odróżnieniu jak niektórzy w BB, to ja pracuję i się okaże, że se otworze drzwierza za klejki. A w odpowiedzi mi napiszą, że stać mnie za klejki bo dają co tydzień za darmochę. a wcale nie muszą. ot cała filozofia będzie. A w nagrode dostaniemy dzień premki 10 prezentów i jakieś ochłapy koszyk albo doładowania do miedzi. Czyli to co zawsze
************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ***********************
tyle mam do powiedzenia tym z bb
... a teraz idziemy na jednego, mróz bierze a kolejka dłuuuuga ;)
wlasnie alwin :) tylko spokoj nic nam nie zostalo :)
zdrowie BB
zdrowie, za tych co nie mogą :P
Ja poczekam i zobacze co oni zrobia :) ja mam potwierdzenia kazdej wplaty za kupione klejki.. pudelka itp :) popieram pozew zbiorowy.. czy cos da czy nie wkoncu pokazmy im ze nie jestesmy bydlem i nie beda nas doic bezkarnie!! najlepiej naglosnic to w jakichs mediach oni sa lapczywi na takie historie i sie wtedy moze obudza!!
Mój czas oczekiwania w kolejce 5 dni 21 godzin:) Rozumiem, że gra została wyłączona:)
joonik11 - masz rację za zdrowie BB bo naszego szkoda.. Wypijmy za tych co nie umieją pić, bo im się w baniach przewraca później...