E tam najlepsze będzie na koniec jak nasz CM się na koniec pojawi i będzie wpajał jak to wszystko już jest dobrze i że rozsyłanie prezentów rozpocznie się o gadzinie xxxx. Po co takich ludzi w ogóle się zatudnia ;/
Wersja do druku
E tam najlepsze będzie na koniec jak nasz CM się na koniec pojawi i będzie wpajał jak to wszystko już jest dobrze i że rozsyłanie prezentów rozpocznie się o gadzinie xxxx. Po co takich ludzi w ogóle się zatudnia ;/
15:00 - wszyscy poszli do domu
gra wstanie jutro - dziękuję dobranoc
Paranoja, ludzie ze dajemy sobie tak w kasze dmuchać, no po prostu smiech na sali.. 15:18 gra niedostępna
no juz działa... a nie to nie tą gre włączyłem :)
No i jest 15 niby miało być koniec konserwacji gra niedostępna to są jaja i tak jak pisze każdemu ta grę odradzam, a ja siedzę bo siedzę :)
O co te pretensje? Przecież napisali, że do godz. 15.00, ale nie napisali którego dnia, więc może być np. jutro.
Przecież napisali że 15.30 tylko się
trzeba przyjrzeć :)
Celowo nie napisali ze planowany koniec o 17tej.Teraz ludzie siedzą i klikają graj zamiast na forum marudzic ;)
Wiecie co? Widywałem równie duże gry, a nawet większe z supportem pracującym na zasadzie wolontariatu, gdzie błędy były o wiele mniejsze. A pracujący za darmo support zawsze nawet w weekendy odpowiadał max w 48h, zazwyczaj w 24 się wyrabiał. I administracja znajdowała przy tym czas na pojawianie się na forum i udzielanie nawet w takich głupich tematach jak liczenie do tysiąca:) Nie mówiąc o konkretniejszych....
Cóż do zobaczenia jutro :)
już im się odechciało dodawać kolejnych godzin na stronie głównej, niedługo bym im miejsca zabrakło
Ale musieli nap... w konserwie, teraz nie wiedza jak wyjsc z tego bagna, szukaja kogos kto ma chociaz dwa zwoje mozgowe zeby ich ratowac w potrzebie,a to trocheeeeee potrwa
niedługo będą komunikaty typu gra będzie dostepna w piątek w godzinach 10-14 reszta to konserwacja :)
Ciekawy jestem czy będzie konserwa konserwy hehe
dziwny ten Polski czas 15 to 15 a nie 15.30 i nic nie pisza
Bo dopiero skończyłem spacerek po górach:D. I nie czekam na jej koniec szczerze mówiąc. Nie mam ku temu powodów.Cytat:
to czemu siedzisz i czekasz az sie konserwa skonczy pogoda git idz na spacer ksiazke czytaj czy cos innego jak ci nie pasuje to zakoncz swoja przygode z tso
ci w bb to chyba zegarkow nie maja
a moje premium leci i wygasnie ciekawe kto kase odda
ta ich przerwa niech trwa do 01.01.2015 najlepiej i nie bedą ludzi wkurzać
Mają przerwe obiadową :)
A co ?W zakonie możecie grać?
poprawki do gry pisał im ten sam student co program do PKW i na dodatek poszedł w melanż :) :)
Konserwa połączy się z nocna i będzie git.
Planowany czas zakończenia: gdy skończymy, będzie widać xD
klkam na to GRAJ od 12-tej i nic. Kto za prąd i myszę zapłaci?
W sumie to co by sie nie działo jesteśmy bezradni, dostaniemy 15 prezentów na pocieszenie i heja..
Ale jeszcze bedzie konserwa planowego zakonczenia prac konserwacyjnych
Przecież premium wydłużajż po każdej konserwie grasz od dzisiaj
Chyba BB_Teromort o 15 kończy pracę i kolejnego komunikatu nie otrzymamy.
dziala wam juz gra? Aktualizacja miala byc do 15 a tu nadal nic..
a może to czas w Londynie i my mamy grać o 16?
nie ma info zadnego ze do jutra konserwa
Cos im sie pozajączkowało,gdy kliknołem graj odpaliły sie wormsy :)
Już by chyba lepiej wolontariat pracował niż ludzie BB :D
hej. Co jest ja dalej nie mogę sie zalogować.
suport a nas gdzieś bo już nawet nie piszą o której będzie koniec krótkiej ponad 3 godzinnej konserwacji bez informacji:)
Świateczny Geschenk od "wspaniałego supportu" hue hue hue taki od Mikołaj