teoretycznie maja wypadac jak z ewentu z dyniami , pożyjemy zobaczymy :)
Wersja do druku
teoretycznie maja wypadac jak z ewentu z dyniami , pożyjemy zobaczymy :)
Z wyspy właśnie 6 jajec wpadło.
A mi odkrywca właśnie przyniósł 71 jaj z bardzo długich poszukiwań.
Nie za każdym jednak razem oni przynoszą jaja.
A taka ilość to już rzadkość.
Skile wykorzystane to Górskie buty +9% do skarbu i Poszukiwacz ścieżek skraca 15% czas szukania skarbu.
Czy juz byla podana informacja kiedy (mniej wiecej) moze zaczac sie event wielkanocny ?
Jesli mialby trwac miesiac, to pewnie gdzies kolo 20 marca czyli za 3 tygodnie
wszystko ok tylko nie mozna wejsc na testowy ...
jeżeli komuś pokazuje się ERROR przy logowaniu to należy wpisać https://www.tsotesting.com i zatwierdzić certyfikat
zalogowałem sie wchodze do gry i biały monitor
mam pytanie do graczy z testowego serwera.
Ile jaj, średnio, przynoszą grubasy z długich i bardzo długich poszukiwań skarbów (bez bonusów z badań)? Czy są jakieś dodatkowe zadanka, tak jak to było w evencie zimowym, na zdobycie jaj?
Pisanki znajdują podobnie jak znajdowali prezenty, podejrzewam że będą 4 łańcuchy zadan tak jak w tamtym roku, dodatkowo sa kolekcje z których robi sie pisanki (podobnie jak z prezentami)
Pisanki wpadają też z przygód, więc będzie można nazbierać;)
z Byka 0, 18, 18
ale wpada też po 60, ale nie wiadomo czy z każdej przygody
Nawet z łowcy przygód wpadają, wpadło mi z niego 6szt całe szok ;)
Więc jak już z najłatwiejszej wpadają to ... łatwo bd uzbierać na wszystko z eventu
I jeszcze coś, z przygód typu 'znajdź pisanki' też wpadają, co prawda mało, ale jednak (9 sztuk), podobnie jak kotły na przygodach.
W ogóle którego ten ewent ma wystartować?
a tak wogóle to albo okolo 18nastego albo okolo 25 marca..obstawaim druga date
Jestem rozczarowany ilością Odkrywców jaką można zdobyć za pisanki w tym ewencie. W poprzednim można było zdobyć dwóch jeżeli nie zdobyło się już jednego w 2012 roku. Teraz tylko znowu tylko jednego. To jak ktoś wspomniał w tym wątku jest niekorzystne dla nowych graczy. Moim zdaniem sprawiedliwszym by była możliwość zdobycia dwóch odkrywców, ale z limitem do trzech zdobytych za pisanki.
Xaar prosimy o info kiedy rozpocznie się event wielkanocny? czy będzie podana informacja jakie są % szanse znalezienia pisanek przez odkrywców??
Nie będzie. BB nie podaje żadnych informacji. Co najwyżej możesz się spodziewać komunikaty typu „odkrywcy przynoszą pisanki”. I to się tyczy wszystkiego: dropów, pudełek, itd.
Xaar ci takiej informacji nie poda bo sam nie wie, dowie się jak dostanie e-mail z BB, a wtedy na pewno nam tą informacje przekaże
Rok temu na bardzo długich przynosili po 5, reszta losowo.
Jakby można było zdobyć 15 odkrywców to by pytali: "Dlaczego nie 16?" :D
Ja nie wiem ile. Wiem, że z bardzo długich nosili 50, 30 albo nic. A z długich 30, 20 albo nic. Na oko tak 3-7 z 10 za klejki przynosiła. Najwięcej przynieśli mi coś ponad300 w ciągu doby w kombinacji (5/5) bardzo długie z długimi.
Czy już nie powinno być oficjalnego info kiedy i co będzie dokładnie na evencie. W zeszłym roku event zaczął się 14.03 czyli 2 tygodnie przed Wielkanocą a info pojawiło się 12.02. W tym roku info powinno się pojawić 20.04-2tyg-1mieś= 7.03. Czy BB niema czasu na event tylko walczy z ciągłymi błędami?
Nie jest napisane, ale tak by nakazywał dobry obyczaj.
wiele dobrych obyczajów jest tutaj niepraktykowane :D
czego chcesz, przecież Xaar pisał na początku roku, że niedługo ukaże się Pamiętnik Dewelopera,
nam biednym graczom pozostało czekać aż niedługi czas przyjdzie.
nie mówię o usuwaniu skał co zostanie wgrane w I kwartale 2014 r. - rak przynajmniej Xaar pisał
xaar pewnie jeszcze nie dostał maila z centrali z wytycznymi więc update pamiętnika szybko nie nastąpi. choć kto wie, może się mile zaskoczymy....
jak wgrają event to będzie:) xaar napisał że w kwietniu więc przyjmijmy że będzie to pierwsza konserwa kwietnia (1.04?) i potrwa ze 4 tygodnie
Konserwa 4 tygodnie? http://emoty.blox.pl/resource/36_1_42.gif
Długo jeszcze?
Dlugo jeszcze?
czy ktoś zechce nam odpowiedzieć na pytanie, długo jeszcze ?
No właśnie,czekamy na odpowiedź http://fanifarmeramy.pl/Smileys/default/kr.gif
Gdzie sie wam spieszy przeciez jajca nie uciekna :D
Dłuuuuugo jeszcze????:confused: