Jak na zwykłą "cotygodniową" konserwe to faktycznie przydługo... Pewnie coś nie poszło i xaar boi sie przyznac ;) reset wszystkich kont na pewno pomoże hahahaha
Wersja do druku
Jak na zwykłą "cotygodniową" konserwe to faktycznie przydługo... Pewnie coś nie poszło i xaar boi sie przyznac ;) reset wszystkich kont na pewno pomoże hahahaha
nie przejmuj się kupisz sobie klejnoty za 400 zł realnych i się wyrówna jak nie wiedziałeś o tym to teraz już wiesz
A ja tam się cieszę, bo mam nadzieję, że w końcu "dojrzeję", aby to badziewie zabierające mi czas rzucić w cholerę. Oby więcej takich konserw i więcej błędów po nich :D
Z góry dziękuję BB :D
cierpliwości to tylko (aż) godzina poślizgu
I tak oto jest 9:44...nadal nie można się zalogowac... czy tylko ja nie mogę? :(
a Ty Mahoo?
zauważyliście jaki jest czas obok postów ?? Jest godzinę do tyłu :) Więc konserwacja lada moment się zakończy ...
Standard BB,
Takie aktualiki i jej przeciąganie to już niestety standard
Przed chwilą czytałem na 5 stronie - teraz już ósma,
pewnie zanim zatwierdzę komentarz będzie dziewiąta strona.
Cierpliwości troszkę ludzie, bo to akurat jest do przewidzenia, że się aktualizacja przedłuży. ;)
szkoda że nie napisali że promocja na klejnoty bedzie dzisiaj od 7.00 do 10.00 :) - to zachęcałoby do kupowania klejntów w momencie jak gra i tak nie działa
czy wy tez nie moze wjesc do thesettlersonline???
Może by się tak wzieli do roboty i wprowadzili możliwość handlu między serwerami,taki to problem wprowadzić,niech się nie zdziwią jak ludzie będą rezygnować z tej coraz to nudnej gry
@palus jeszcze trwa konserwa :)
@oderne bo na nowej ziemi już się skończyła (nawet o czasie)
To że się konserwacja przedłuża to by było nic szczególnego gdyby na jej okres zatrzymywali wszystkie procesy życiowe w grze.
A odchodząc od tematu to najlepszym prezentem dla graczy z okazji rocznicy setlersowej było by poprawienie tych większych błędów grze a nie jakieś prezenty.
u mnie jest 08-49 więc poślizgu za dużego jeszcze nie mam hehe
też liczyłem na czwartek
Klejnoty sprzedają a grać to nie ma komu ;-)
już od ponad godziny powinno móc się zalogować. i dalej nie można. jak mi padną kopalnie to jestem ciekawa czy dacie mi surowce na budowę nowej. no i narzędzia na podniesienie jej levelu. jak nie możecie wyrobić się w czasie to moglibyście pomyśleć o zatrudnieniu kilku dodatkowych informatyków. ŻENADA ;-((((((
żeby chociaż ta konserwacja nie wymagała jutro następnej
@Marta0605 jeszcze trwa konserwacja
@romeo jutro jest dodatkowa konserwa na wszystkich wersjach językowych (u nas ciągle nie zapowiedziana :)
Przestawcie sobie zegar w ustawieniach na forum to będziecie mieli normalny czas.
Nie bardzo rozumiem czemu i komu służy utrwalona już fikcja z terminem zakończenia konserwacji.. Z tego co obserwuję chyba nigdy nie był on dotrzymany... Dlaczego nie podano realnie, ze gra będzie dostępna powiedzmy od 11-tej? Po co to podgrzewanie atmosferki i drażnienie graczy, zwłaszcza tych najbardziej aktywnych, czyli potencjalnie dla BB najważniejszych? Gra nie jest zwykła strzelanką, wymaga planowania, a zatem i dotrzymywania terminów, trudno się zatem dziwić nerwowości niektórych forumowiczów...
Natomiast jako szyderstwo odbieram ogłoszenie o promocji w sklepie od godz. 7.00, czyli w czasie gdy serwery nawet oficjalnie nie są jeszcze dostępne (oficjalne zakończenie konserwacji to 8.30)...a realnie (jest już prawie 10-ta) nie są dostępne nadal...
Tak jesteśmy zwyczajnie lekceważeni.... Nie dajcie się omamić marketingowymi chwytami... Lekceważą nas...
czas jest angielski w grze
Jest godzina 9:52 czasu polskiego i nadal nie można wejść do gry
Na nowej ziemii podobno nic nie wprowadzili, także dlaczego na innych serwerach trwa to tak długo ?
Na jakim serwerze gra BB? i wszystko wiadomo dlaczego ten serwer już dawno ruszył
dionizos12, event wielkanocny rozpoczął się nawet przed czasem więc potrafią
Mam wrażenie, że to jest właśnie "to coś na prawdę wyjątkowego" z okazji 20 lecia marki The Settlers...
9:54 (nadal błąd)
Wszystkie linie są zajęte prosimy o oczekiwanie na złoszenie się konsultanta... inforumujemy że zmian można dokonać poprzez stronę internetową lub dział techniczny pod adresem....
Wszystkie linie są zajęte prosimy o oczekiwanie, jeśli dzwonisz w sprawie promocji wybierz 2 jeśli dzwonisz w innej sprawie zaczekaj na połączenie z naszym konsultantem :) ^^
dzisiejsza konserwa sie przedłuży zresztą już jest po czasie , wiec nie wiadomo jak uruchomią to :D uruchomia , rzuca kosz egzo na otarcie łez :D i pomysleć że marka the settlers ma juz 20 lat ... jak sie to mogło stać
Jerry, wiem, ale pomyślałam, że może wywalili mi konto, jak to się zdarzyło kilku osobom po poprzedniej konserwie...
Nie ma co się ekscytować. Jak dostaniemy egzo kosze, latającego i parę innych bonusików w ramach zadośćuczynienia to uśmiechy wrócą --szkoda, że to tylko sicence fiction :)
Pewnie wgrywają poprawki do błędów - pewnie szykują nam także zapowiadane Święto Rocznicowe. Godzina w te czy w tamte, dla weteranów tej gry to pikuś ;)
Lepiej sobie kawały po opowiadajmy ...
"Do rządu i pogody ma zaufanie tylko młody. "
(Sztaudynger)
Na 20-lecie marki settlers zrobia z nas blaznow (cien w wiadomosci ma ksztalt blazna) :D
Heh, tak marudzicie a w nocy będzie kolejna konserwa i jutro z rana kolejne narzekania :]
Two Maintenances this week 26/06/13 & 27/06/13
Dear players,
Exceptionally and because we are preparing something special for the Settlers Anniversary, we will have two maintenances this week.
We will first start out with our weekly maintenance which will take place this Wednesday, June 26th at 00h30 and end approximately around 6h00 GMT +1 (British Summer Time).
Please also bear in mind that we will perform a guild quest reset this wednesday.
Just like last time, all active guild members will receive 100 guild coins.
We will then perform a second maintenance on Thursday, June 27th at 00h30 and end approximately around 8h00 GMT+1 (British Summer Time)
The TSO Team
Czyli dziś zwykła konserwa a jutro nowości :P