jupi :D 1.5 h czekania i udało się wejść:D
Wersja do druku
jupi :D 1.5 h czekania i udało się wejść:D
Może należy nam się oficjalna informacja co się dzieje i kiedy problem zostanie usunięty ????
NIEPOWAŻNE PODEJŚCIE
jak cos popsuja to juz na całej lini a ciekawe co bedo mieli za wytłumaczenie a ze jestesmy w plecy to maja do gdzes
Za 2-3tyg znów wszystko wróci do "normy" nie ma sie co denerwować ;)
Popieram
Problem trwa od rana a nikt nawet nie napisze przeprosin
Do końca ferii jeszcze tydzień.
Na Czarci Gaj też się nie da zalogować, osobiście czekam 10min i jest przede mną jeszcze ponad 280 osób...
Witajcie, jestem tu nowa niedawno rozpoczęłam swoją przygodę z tą grą, mam do Was pytanie czy często ta "kolejka" logowania" się zdarza? Mi dziś od 9 rano jeszcze nie udało się zalogować... próbowałam kilkukrotnie zaczynać logowanie od nowa, bo bywały momenty , że czas oczekiwania wzrastał do prawie 50 minut...
A już w ogóle nie mogę pojąć jak to jest, że czas kolejki się wydłuża, zaczynam od kilku minut a po 30 minutach oczekiwania dochodzi jak już pisałam niemalże do godziny.
Średnia frajda grać w grę, na którą przez cały dzień nie można się zalogować :(
jest bieda ja czekam 15 min i nic
Jeszcze chwila i będę mógł zaśpiewać gwizdu gwizdu i kopalnia złota poszła w.... a kto mi zwróci narzędzia aby znowu nową ulepszyć na 5lev;/. Tylko im płacić za klejnoty, a ani mają nas w...
Jedynym wyjściem na zmuszenie "Twórców Gry" jest wstrzymanie się z jakimikolwiek płatnościami.
Spadnie dopływ gotówki dostanie jeden z drugim po premii to się weźmie do roboty.
Witam :( z tym logowaniem to tragedia już 50 min mnie loguje i dalej nie zalogowało a czas raz do przodu raz do tyłu :(((( pomocy !!!!!!!!!!!
ja OD ponad 2 godzin nie mogę się zalogować. Poczekam jeszcze z godzinę i na dziś sobie odpuszczam. Gorzej bo mam pewnie pozawalane kopalnie. Ba cała wsypa pewnie jest wyniszczona jak po wojnie. Aż strach pomyśleć ile czasu zajmie odbudowa...
Takie kwiatki wyrastają zwykle po większych pracach konserwacyjnych. Pewnie to naprawia ale kiedy tego nawet Majowie nie wiedzą.
Mnie najbardziej irytuje brak jakiejkolwiek informacji na stronie http://www.thesettlersonline.pl/pl/s...C5%82%C3%B3wna .
Cytat:
Jedynym wyjściem na zmuszenie "Twórców Gry" jest wstrzymanie się z jakimikolwiek płatnościami.
Spadnie dopływ gotówki dostanie jeden z drugim po premii to się weźmie do roboty.
w 100% sie zgadzam, po każdej aktualce kaszana co wyjdzie jakaś aktualka to potem 2 tygodnie poprawki, jak dostaną po kieszeni to może w końcu rusza te leniwe dupska do roboty..
Mi dziś też nie udało się zalogować, próbowałam nie raz i nie dwa, próby zaczęłam jakieś 6-7 godzin temu i jedyne co widzę to okienko kolejki logowania, najśmieszniejsze jest to, że czas oczekiwania zamiast się skracać wydłuża się niemalże do godziny.
Żenująca sytuacja...
W żadnej innej grze przeglądarkowej to się nie zdarzyło.
Na szczęście nie zainwestowałam tu jeszcze nawet złotówki i podejrzewam, że to się nie wydarzy, bo szybciej pewnie zlikwiduje konto, a szkoda, bo tak fajnie się zapowiadało....
A ja mam jakies szczescie - kilka razy (ostatnio przed chwila) loguje sie bez problemow.
na testowym to samo ale tam chociaz napisali ze beda problemy z logowaniem a normalne serwery to juz nic
super, tylko pogratulowac... to po to jest serwer testowy aby na nim wszystko dzialalo jak trzeba, a na glowny wgrac jakis syf gorszy niz z torrentow scrackowany przez programiste notatnikowego wazacego wiecej niz ma iq?
licze na zwrocenie wszelkich kosztow poniesionych przez ta wspaniala kolejke, w ktorej oczekujecie ze bede siedzial kilkanascie razy dluzej niz trwa zrobienie wszelkich czynnosci na wyspie, czyli rzucenia buffow, postawienia kilku budynkow i wyczyszczeniu kilku obozow na przygodzie?
Nie mowie tu o daniu badziewnego koszyka, w porywach do dwoch. Osobiscie jestem w plecy ok 1.5k monet, chyba ze by dobrze handel szedl to do 2k, oraz przygody nie moglem dzis zrobic. Juz konczacych sie kopalni nie wspominam, a ze lubie dostawac cos za "darmo", to uwzgledniajac ze wiele osob nie moglo dokonczyc przygod ktore sie juz wspaniale pokonczyly, oraz nie mogli przedluzyc / zatrzymac kopalni, proponuje na pocieszenie 1k monet i jakas przygode ;), albo kazdemu adekwatnie od lvlu.
Co prawda to o problemie z testowego, ale on jest taki sam jak na niektórych serwerach polskich:
Cytat:
Dear Settlers,
the testserver has a high login queue at the moment. It might take some time until you're able to play after login.
A new test version is planned for next week. The deployment will be done approx. on Tuesday.
There won't be any modifications during the weekend.
We will inform you about the next steps on Monday.
Have a nice weekend!
BB_Graubart
Cytat:
Szanowny Settlers,
Serwer testowy ma wysoką kolejki logowania w tej chwili. To może zająć trochę czasu, aż będziesz w stanie grać po zalogowaniu.
Nowa wersja testowa jest planowane na przyszły tydzień.Wdrożenie nastąpi ok.. we wtorek.
Nie będzie żadnych zmian w czasie weekendu.
Będziemy informować o kolejnych krokach w poniedziałek.
Miłego weekendu!
BB_Graubart
Niestety.
Rezygnuję z Settlers. To bez sensu.
Ktoś zepsuł całkiem ciekawa grę:((((((((
no to ktoś dał ciała z tym logowaniem :(
Chyba że jakieś serwery się wywaliły i Krasula nie nadąża :P
Valdi
czas wejścia do gry 1,5 godziny-wyje.....bym wszystkich administratorów tej gry,zero jakichkolwiek informacji o problemach z logowaniem itd.
nie mogę się zalogować minuty przechodzą w godziny a godziny w dni :(
spokojnie, niedługo będziecie mogli zakupić konto premium za kryształki wtedy, będzie można logować się bez czekania...
Proponuję w okienku "porada dnia" zamieścić następującą poradę:
"Bądź cierpliwy, a może kiedyś zostanie Ci wynagrodzone"
masakra ja już ponad godzinę próbuje i nic i nie bede miał dziennej premii masakra jak tak dalej bedzie to rezygnuje z gry ludzie to jest nie do ogarniecia zeby czekac ponad godzine na swoja kolejke maaasakraaa
masakra ja mam misje i wszystko przepadniee chce jaka rekompensateee za problemy o\jest jest karygodneee
Akurat serwer testowy ma event świateczny, stąd może większe zainteresowanie. Nie tłumaczy to absolutnie niczego co się dzieje na polskich serwerach...
zalogować się nie można, generałowie giną gdzieś między wyspą a przygodą.... mam nadzieję że to będzie naprawione
Ciekawe co z tym jakie straty poniesliemy,ja musze zloto wylaczyc i nie mam jak;/ niech taka awaria bedzie podczas eventu to juz bedzie kaplica.
Czy to ma zmusic ludzi do kupna krysztalow? Czy to ma byc gra roku?
jestem jak najbardziej za !! jakimkolwiek komunikatem, od 2h czekam w kolejce na wejście do gry i powoli przechodzi mi ochota na dalszą grę z Wami :(
oficjalny komunikat brzmi prawdopodobnie tak :
programista jest na ćwierć etatu więc przychodzi we wtorki i wówczas tym się zajmie
xar poszedł na piwo będzie rano
admini poszli z xarem
wpływy na konto docierają bez przeszkód
rano jak wszyscy z powyższych odpalą komputery zobaczą forum, otrzymacie w ramach rekompensaty koszyk egzotycznych owoców, lub lubczyk, a może nawet dołądowanie marmuru ;)
"Support The Settlers Online pacuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku. Odpowiadając na naszą wiadomość email, bardzo prosimy nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy mogli szybciej udzielić odpowiedzi."
Taką radosną wiadomość dostałem od automatu...
Gra roku! Wygracie na pewno :) Ale jak będzie kategoria gów.o roku.
nie da się zalogować w kolejce logowania szesnasta minuta trwa już ponad godzinę!!!
Zróbmy liste ile osób i na jakich serwerach nie może się zalogować do gry.
Ale kto ma się ruszyć jak tam nawet informatyków nie zatrudniają