-
wczoraj w nocy gra prawie chodziła, ciągłe wczytywanie, brak gildii, totalna niemoc
dzisiaj 6 rano, co 5 minut zerwane połączenie z serwerem
teraz od 17 próbowałam się zalogować, nie wiem kiedy uda się wejść do gry
Podsumowując, gra chodzi coraz gorzej, z każdym nowym graczem ściągniętym przez reklamę, serwer coraz bardziej pada, firma nie przygotowała się do tej akcji, a tu za moment wprowadzi event świąteczny i dopiero będzie masakra.
Taki brak uczciwości i szacunku dla graczy nie tłumaczy wersja beta - to bardzo przykre.
-
LIPA LIPA I JESZCZE RAZ LIPA.chyba moja przygoda tutaj sie zakonczy
-
odnosze wrazenie,ze ten zbawiajacy nowy kod gry to nic innego jak zamiana_wczesniej mozna bylo sie zalogowac,ale potworne lagi w grze - obecnie problemy z logowaniem a lagi w grze jakby mniejsze...
-
powinniśmy wszyscy wypiąć du... tak jak poprzednicy piszą co dostaniemy za te straty? kosz egzo-naprawdę żal dupę ściska
-
Faktycznie kosze egzo to kwas;/
-
Irytujące jest to logowanie a raczej jego brak. Praktycznie codziennie jest kłopot z zalogowaniem się do gry. Dzisiaj próbuję od godziny 19.30. Może ktoś wie kiedy skończą się kłopoty z logowaniem? Odpowiednio rozumnych informatyków chyba jest odpowiednia ilość aby znaleźć kilku takich, którz poradzą sobie z problemem......
-
ja już nawet nie wiem co tu dodać.... od paru godzin próbuję się zalogować..i nic. NIC!!! nawet strony głównej nie otwiera !!
jak tu grać panie BB ?? JAK??
-
a wszyscy mają nas głęboko w dupie, przejmują sie waszymi wypocinami
-
Gdy wieczorem siadam do kompa i próbuję się zalogować, to mam ochotę włożyć sobie palec w mózg, przez oko, i nim zakręcić...
-
Faktycznie, zalogować się do gry... to już prędzej o wodę na Saharze.
Ale zauważcie, że coraz trudniej zalogować się również na forum.
Chyba i gra, i forum są na tych samych zapchanych już serwerach.
-
Ciekawe czy takie problemy są tylko na polskich serwerach czy też to powszechnie występująca przypadłość. Ale to nie może być tak, że za klejki trzeba płacić żywą gotówką a w zamian się dostaje screen "pocałujta w dupę wójta - jak się uda to się uda a jak nie to wróć do początku". Jak podsumuję straty z ostatnich 10-12 dni na kopalniach złota które trzeba zasilać dopałkami za klejki, to nie wiem czy rekompensata 2k klejek będzie ok z ich strony.