jak czytam takie wypociny to mam taka pompe że szok
2012 i serwery padły
HAHAHAHHA bo kilku graczy chciało się zalogować
buuuHAHAHAHA
Wersja do druku
Polecam testowy :) ceny pudełek to nie jedyna nowość podnosząca wymagania ekonomiczne :)
dla przykładu - 175 klejek to było 125 dyń,
na testowym - 300 klejek - 100 prezentów :) ceny budynków podobne (prawie 600 za chatkę robiącą mięso z powietrza) i trochę mniej ok. 300 za manufakturę :)
bufy po 80 :D
Uff... już się bałem że nie mogę się zalogować do gry przez mojego kompa i zacząłem kombinować ale sądząc po ilości postów mogę czuć się spokojny
Nigdy nie pisze się, że cos potrwa jeszcze x czasu, tylko podaje się godzinę, do której ma coś trwać, czyli np w tym przypadku do 11:00.
Pełny nieprofesjonalizm!
jaki jest adres www na serwer testowy ?
MegaStrateg To nie są wypociny. Raczej dobra rada ;)
czyli około 11:00 ruszy
no to jak jeszcze 1,5 godziny to ja lecę na siłownię wrócę to zobaczymy co wymyślili:)
Wyluzujcie "piękny dzień, piękna pogoda"
http://www.youtube.com/watch?v=-RnMl6dnINU&feature=fvst
:D
Kto zna adres www serwera testowego ?
DerkEye1991
do rady nie doczytałem :D
Naród stworzony do narzekania.... w każdej dziedzinie życia. Dajcie już spokój bo głupio mi się robi za Was. Będzie działać jak skończą i tyle. Narzekanie i nakręcanie się nijak nie pomoże, Co najwyżej doda niektórym siwego włosa na skroni. Cieszcie się życiem, to tylko gra. Pzdr
Ciekawe jaką dadzą rekompensatę za przedłużająca się przerwę techniczną...
940 i nic nie można włąsnnie wywaliło serwerr
Dalej cisza, polecam zabrać się za jakąś inną robotę, pozdrowionka:p
Ja idę kawkę robić do 11:00 macie czas na realne życie nie tylko fikcja :D
Ale człowieku, to jest wersja beta, czy Ci się to podoba czy nie, więc mogłeś się najpierw pomyśleć o tym, że zmiany będą wprowadzane, a nie teraz masz pretensje, że "nie wykorzystać papug tak jak chciałeś"... Ja na kompa wydałem też realną kasę, a potem wyszła lepsza wersja karty graficznej i co - mam iśc do producenta, że teraz to ja już nie chce i mają mi kasę oddać? Się zastanów...
Po co ludzie tu wchodza? Żeby pośmiać się :D
a tak przy okazji gra nie jest DARMOWA żeby grać zresztą w każdej z tych "darmowych " tak jest trzeba włożyć niemało realnego grosza ja tam nie narzekam mój wybór moge nie grać ale mi sie podoba gram i od czasu do czasu coś tam zainwestuje
działa u was gra ?? bo ja sie zalogować nie mogą
skoro przerwa dłuższa bo standardowo jest 1-6 czyli 5h a dziś ma być kilka godzin dłuższa a kosz to 9h to niech wydłużą bufy tym co wczoraj w nocy odpalili kosze.
To gra gdzie się coś planuje więc odszkodowanie musi być solidne. Każdemu kopalnie klejnotów za zwłokę ;)
Mnie wpuszcza tylko do porady dnia, albo w ogóle brak połączenia z serwerem.
a jak to będzie z tymi pudełkami jak już mam na kompie ta wersje i w nią gram to jak zainstaluje pudełkowa to mnie wszystko szlak trafi ?
no a mi sie konczy czas na przygodzie.
nie zdąże przygody zakończyć:(
Nie ma to jak zkładać dwa tematy o tym samym:
http://forum.thesettlersonline.pl/th...jna-15.11.2012
tak kopalnia się przyda za 1 zł
mózg ci sie kończy ludzie wy robicie cokolwiek czy tylko wegetujecie?ludzie kur.... nie możecie pomyśleć "sram na tą kopalnie czy coś tam wróce za 1h albo wgl wieczorem świat sie nie zawali"
JAKIE pudełko ( co to takiego jakiś dodatek do gry ??
punktualnosc