buzia ciesz sie ze w ogole mozesz wejsc na swoja wyspe
Wersja do druku
buzia ciesz sie ze w ogole mozesz wejsc na swoja wyspe
Zauważcie że nowa ziemia to pierwszy serwer który był postawiony, zapewne na sprzęcie dość słabym a online i przesyłanie danych przerosło ich oczekiwania ale dziwi mnie jedno że nie mogą przenieść całości na lepsze maszyny chyba że na tyle "ś****lą" mimo dużego zarobku że wykupili na X czasu i chcą do końca umowy mieć tam hosting. Nie wiem gra staje się powoli przykra gdyż od około 2 tygodni chyba nie było dnia aby pograć normalnie bez żadnego disconnecta.
niech zamkną ten serwer bo to już jest żenada
dali rekompensatę i siadło :) oczywiście odpowiedź jest taka sama dalej - czyścić cache ;]
Srednio interesuja mnie nagrody za testy i koszyczek. Testowy odpalilem w innej przegladarce i tylko po to, zeby bylo u nas lepiej. Moze ciebie interesuje techniczny aspekt problemu, ale mnie wcale, poniewaz nie znam sie na tym. Nie potrzebuje od BB zadnej rekompensaty - wystarczy jak zrobia co do nich nalezy. 90% pytan do Xaara to nigdy nie widziales, bo byly zadane na szepcie :P I prosze nie wyjezdzac mi tu, ze to beta, bo biorac pod uwage kupca, wersje pudelkowa i zdecydowanie lepsze technicznie inne serwery, to beta jest pustym slowem w przypadku The Settlers Online
W marcu bodajże była dłuższa przerwa techniczna spowodowana przeniesieniem gry właśnie na "nowe" serwery, więc teoretycznie ten problem nie powinien miec wpływu. Pytanie jednak, jak wygląda przepustowość tych "nowych" serwerów. Choć Xaar zarzekał się, że to nie jest wina przepustowości. Osobiście przestałem w to wierzyć.
niech oni sobie na serwerach cache poczyszcza bo burdel taki ze glowa mala
Sensethief nie chcę tutaj z Tobą toczyć jakieś "wojny", ale gdybyś przeczytał dokładnie, to moja wypowiedź dotyczyła pytań na czacie, a nie na szepcie.
cud - po długich staraniach udało mi się na chwilę zalogować i wyłączyłam kopalnie... uff...
co ciekawe, blok który wysłałam tuż przed wykopaniem mnie z gry nie wyruszył z obozu, choć pokazał się dymek, że generał wyruszył - chłopaki przeżyli :D
Nie wiem jakie innowacje wprowadził administrator, bo ostatnio grało się dość dobrze...czyżby uparcie powracano do starych złych rozwiązań?... Problem powrócił, grać się nie da wcale. Każdy z tego powodu ma spore straty. Logowanie jest irytujące (delikatnie powiedziane, bo nie chcę kląć) Jedynym optymistycznym akcentem jest - Huraaaaa !! można ponarzekać...bo już robiło się nudnawo.
Myślę,że po ostatnich problemach z logowaniem, lagami i niedostępnością serwera gry - wiele osób zastanawiało się,czy grać dalej. Sytuacja się powtarza więc ....
Ile możemy czekać.
Super... Czy zalogujemy sie dzis? -.-
Problem związany z serwerem Nowa Ziemia został już przekazany do techników, gdy dostanę odpowiedź, od razu o tym poinformuję.
Oby szybko, bo spieszno trochę.
bylibyśmy wdzięczni bo trzeba pola obsiać i jechać nad wodę
już nie mówiąc o tym, że przygody mogą przepaść :(
tandeta z tym serwerem,mnie tez wywala ciagle....
do gry udaje sie wbic ale wchodzac na przygode i do niekturych z gildi wywala
już od 3 godzin nie mogę nawet wejść do gry, a i przedtem tak chodziła, że nic się nie dało zrobić...
i dobrze,ze jest admin tylko,ze ten problem pojawia sie ciagle_praktycznie nie ma dnia by cos sie nie chrzanilo!dzis zostnie przekazany w poniedzialek naprawiony a od wtorku zaczna sie problemy by po czwartkowej konserwacji pojawil sie identyczny problem jak teraz i tak w kolko.Czas najwyzszy abysmy uzyskali w koncu rzeczowa informacje a nie koszyki...pytanie zasadnicze,dlaczego na innych serwerach nie ma tych problemow?
Obcy10 - rozprzestrzeniłeś zarazę... teraz wiemy kogo winić za cały ten burdel ^^
ja tez już jakoś nie wierzę w te wyjaśnienia,wydaję mi się,że xaar nie może napisać,że jest za dużo osób na serwie więc musi nam ciągle mydlić oczy żebyśmy nie robili takiego dymu
ja tak od 10,30 nie mogę wejść, myślałam pójdę na spacer długi z psem to się uspokoi - nieprawda, cały czas wywala z serwera
ja przed 10 miałem problemy .... dobrze ze przygody nie zaczynałem żadnej ....
hmm pare godzin minelo logowac sie mozna, ale ja chce przygode~! a tam sie dalej wejsc nie da;/
to masz szczęście ja od 9tej klikam i klikam i ani razu moja wyspa się nie pojawiłaCytat:
hmm pare godzin minelo logowac sie mozna, ale ja chce przygode~! a tam sie dalej wejsc nie da;/
a mi się za chwilę buffy kończą
jak to jest że niektórzy mogą wejść a inni nie ???
i znowu straty ..., :/
buffy to jedna strona, są ludzie na przygodzie i hejho :D
wchodzę bez problemu logowanie szybkie zero kolejek
jedyny problem nie mogę do przygody się dostać ale czas też tam jakoś wolne leci
Ja też nie mogę wejść a próbuję od 10 rano, zawsze mnie wywala na kolejce logowania.....
Ja od 3 godzin próbuję wbić się na Nową Ziemię i kicha. Jak mi się gospodarka zawali, to rzucam to i zabieram zabawki na inne podwórko!!!
Jest pewien postęp: mogę wchodzić na swoją wyspę, ale odwiedzić kogoś albo wejść na przygodę już nie
a ja sie nadal wbić nie mogę