niedługo będzie miesiąc od zgłoszenia i żaden d nie raczył nawet odpowiedzieć totalne dno a nie pomoc i obsługa
39,9 na pakiet startowy poszło w p z tego wynika
Wersja do druku
niedługo będzie miesiąc od zgłoszenia i żaden d nie raczył nawet odpowiedzieć totalne dno a nie pomoc i obsługa
39,9 na pakiet startowy poszło w p z tego wynika
placic karta kredytowa i robic cgarge back - najlepsza opcja .
Najlepsza opcja nie kupować i nie wspierać bubla. Nie rozumiem Was, narzekacie na jakość działania gry, ale i tak poprzez kupowanie diamentów, pokazujecie im że jest ok, wszak głosuje się portfelem i Wasze smarkanie na forach nie obchodzi Ubisoftu, a wyniki finansowe. Sam fakt że olewają to że są jakieś problemy z zakupem diamentów, dowodzi faktu że mają to w *****.
Pytanie do BB_PENELOPA, skoro support zajmuje się sprawami technicznymi w grze, a większość osób , które mają kłopot z klejkami za które zapłacili ,a ich nie otrzymali, są kierowani do innego działu, zajmującego się finansami. Ponoć support to sprawy techniczne związane z grą, a nie z klejkami. W niektórych przypadkach nawet "ten dział" się kontaktował i prosił o screen płatności, które pewnie wszyscy przesyłali i kontakt się urywaL. Czy możemy dostać namiary typu adres email lub link do działu/osoby, która może rozwiązać nasz problem z klejnotami zakupionymi za realne pieniądze? Moje zakupy z sierpnia 2024 nadal nie rozwiązane , za chwilę będzie rok, mała i nieprzyjemna rocznica.
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź, którą pewnie wszyscy są zainteresowani.
dołączam się do pytania, czy ktoś jest w stanie pomóc w sprawie nie otrzymanych klejnotów ?
Od 05.03 nikt z pomocy na zgłoszenie nie raczył odpowiedzieć.
A jaśnie bankrut ubisoft ma wszystko, wystarczy zalogować się na konto bankrut ubisoft i tam jest lista transakcji, problem w tym że klejnoty nie dotarły na konto, nie dotarło powiadomienie o trzymani klejnotów
Ja 16.12. kupiłam klejnoty i do tej pory nie otrzymałam ani jednej sztuki. Pisałam wielokrotnie do supportu i za każdym razem dostaję taką samą automatyczną odpowiedź, że nie mogą i że do innego działu.
Do Penelopy pisałam na fb, powiedziała, że nie może pomóc. Prosiłam o jakiś bezpośredni kontakt do kogoś w supporcie, ale nie podała.
suport w ogóle nie istnieje i już od co najmniej 05.03 nie odpisuje na nic jedna wielka żenada, niedługo trzeba chyba się zastanowić nad kończeniem gry bo jak tak nowy właściciel też podchodzi do obsługi gry to nic lepiej nie będzie