dzisiaj to chyba siadły serwery , coś kombinują
Wersja do druku
dzisiaj to chyba siadły serwery , coś kombinują
dzisiejsza akcja to juz wogole jedna wielka porazka ,ruszyla strona glowna i nic pozatym
Nie bój nic, jutro dostaniesz w ramach przeprosin jakieś niewiele znaczące premie i będziesz zadowolony ;P
Kto zwroci stracone klejnoty za logowanie.i nerwy jakie byly z logowaniem Tylko nabija sie nas w butelke
W duszy te ich bonusy, i tak cienkie, osobiście wolałabym słowa "Panie, Panowie mamy poważną awarię, staramy się jak najszybciej ją usunąć i rozwiązać problem, za utrudnienia przepraszamy" a tu ani be ani me ani kukuryku i jeszcze jakby było tego mało to kłamstwo na 102 z datą konserwacji, info umieszczone około godz.10 z datą wcześniejszą, to już kpina po prostu. Nie myli się ten co nic nie robi, nikt nie jest idealny, ale czy chowanie głowy w piasek albo bezczelnie kłamstwa prosto w oczy to jest zachęcanie do dalszej zabawy? Nie wiem jak innym ale mnie to się troszkę gryzie samo w sobie
takiej nieudolnosci dawno nie bylo ... poziom bb jest naprawde niesamowity , niczego nie potrafia kompletnie niczego, mam nadzieje ze po takich akcjach nikt normlny nie zainwestuje ani grosza w te ich klejki....
nie działa prawidłowo nowa ziemia
nie da się grać
mi też kompletni nie działa, wejście na stronę 15min, zalogowanie 30min i tak cały dzień , na forum żeby sie dostać musiałem czekać 10min aż strona przemili, ja się pytam co jest??? po ostatniej awarii kolejna?? czyli jednak miałem rację i był atak na serwery?? dlatego taki bajzel jest???