Potwierdzam. Na tym Waterfox 64 bit Unity chodzi o niebo lepiej.
Wersja do druku
Potwierdzam. Na tym Waterfox 64 bit Unity chodzi o niebo lepiej.
Witaj!
Chcemy Was zapewnić, że nasz zespół jest zaangażowany w naprawę problemów, które zgłaszaliście na różnych platformach, w tym między innymi:
- Prestiżowa premia dla Znajomego znika zbyt szybko
- Niedziałające certyfikaty członków gildii
- Nieprzyznane patenty budowlane
- Problemy z zablokowanymi strefami
- Problemy z wydajnością i lagami
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
To że znika to wiadomo, tylko kiedy ją zwrócicie? napisane było o zgubie do suportu i cisza :p
Naprawią, a kiedy? Nie drąż.
Logowanie przez clienta już nie działa mi ładuje grę odraz w przeglądarce
działa
ale autorzy gry lecą równo w pręta
takiego olewania to już dawno człowiek nie widział, bez kalendarza będą nam ściemniać do lipca (nie wiadomo którego roku), że coś się poprawi, że coś się dzieje
a tak ogólnie to mają nad w d*
ludzie po kilka prestiżowych potracili więc ogólnie coraz mniej się loguje bo za taki sens działania systemu szkoda się stresować
a "księżniczka" walnie tekst za parę miesięcy: od dzisiaj jak komuś prestiż nie działa to zgłaszajcie i dostaniecie zwrot :) to będzie super wypaśne mega olewajka każdego, bez uprzedzenia policzek w twarz
zaraz po tym ogłoszeniu klasycznie promocja na klejki, ze dwa albo trzy razy pod rząd :)
trochę współczuję sierotom, które muszą udawać, że coś poprawiają w kodzie TSO, ciężko się robi coś na czym się nie zna
Uspokój się ettler bo ci żyłka pęknie... :rolleyes:
No właśnie. Jak nie wnosisz nic nowego do dyskusji i zasady polskiej pisowni są ci obce, to polecam ci zastosować sie do swojego pomysłu (ta podkreślona i pogrubiona część twojej wypowiedzi).Cytat:
trochę współczuję sierotom, które muszą udawać, że coś poprawiają w kodzie TSO, ciężko się robi coś na czym się nie zna
Ból d..y za 3... 2... 1...;)
Ja straciłam dwie prestiżowe. Pierwszą musiałam dwa razy rzucić bo nie przyjęło za pierwszym razem, nie wróciła do gwiazdy. Drugą miałam nałożoną z wymiany dwa dni przed końcem eventu i zniknęła razem z końcem eventu. Do supportu nie napisałam, bo mnie olewają. Zamiast odpowiedzi i naprawy problemu przychodzą durnowate ankiety o zadowoleniu z BB. Żenada.
A zauważyliście, że produkcja znacząco spadła?