Penelopa nie odpisuje bo konserwa jej zablokowała odpisywanie :D
Wersja do druku
Penelopa nie odpisuje bo konserwa jej zablokowała odpisywanie :D
jak ze strony głownej:
Konserwacja.[Z....ona] - jak zawsze.
A każdy niech sobie za kropki podstawi co chce ;)
u mnie zdechło, nie mogę się zalogować - a dotychczas było nawet nie najgorzej
Nie jesteś sam też mam blokadę :) na Straszna Halloweenowa paczka ta za klejnoty, też jej nie mam zamiaru kupować bo mnie na nią nie stać a nawet jak bym miał tyle to bym wolał kupić sobie kopalnie klejnotów. Dodatkowo Halloweenowa Paczka Generałów i Paczka przeraźliwego wzmocnienia za dynie są u mnie zablokowane ale to pewnie zeszłoroczny i dwuroczny limit.
A gra dalej nie działa jak powinna. Chyba chodzi oto żeby kupować wszystko za klejnoty bo coraz mniej ludzi gra
Zrobiliście Event a nic nie zrobiliście żeby tą grę upłynnić. Na obecną chwilę nie da się grać i widać, że Was to nie obchodzi, ważne żeby kupowali klejnoty, przykro patrzeć jak postępujecie z graczami. nie wiem jak inni, dla mnie ta gra nie ma sensu na dzień dzisiejszy, może kiedyś ale z obecnego punktu widzenia widać, że to niemożliwe.
Nie mogę się zalogować ani przez Unity, jak i przez Klienta :(
Zgadzam się z Tobą. Event zrobiony pod kupowanie dyń za klejnoty, bo przecież nie będę siedział i czekał aż z kimś zrobię przygodę, a zwykłe przygody nie są premiowane. ŻAL a nie event, nie powiem gdzie można sobie wsadzić tę grę.
Ten ŻAL miałby sens gdyby chociaż cmentarze się nie wyczerpywały.
Drodzy Gracze
Jesteśmy świadomi problemów związanych z Uroczym Ogrodem i zablokowanymi strefami, które pojawiają się, gdy się z niego korzysta. Wkrótce wprowadzimy poprawkę, aby rozwiązać ten problem.
Na razie unikajcie używania Uroczego Ogrodu, aby problem z zablokowaną strefą się u Was nie pojawił.
Jak tylko ustalimy datę/godzinę poprawki, niezwłocznie edytujemy ten post!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
wszystkiego czego się dotkniecie to potraficie spatolić...aby nic nie popsuć gracze nie powinni w ogóle w to grać