probuje na różnych kompach i przeglądarkać - i to samo , po co pisac do suportu ,że sa straszne lagi itp....... wcześniej gra chodziła dobrze
Wersja do druku
probuje na różnych kompach i przeglądarkać - i to samo , po co pisac do suportu ,że sa straszne lagi itp....... wcześniej gra chodziła dobrze
jak mam grać ? Dawno mnie nie było a terz wszystko się wiesza i nie widzę aktywnych graczy :(
a ponadto bardzo mało widzę w kanotrze handlowym towarów cos mnie ominęło?
Witam!
Czytam Wasze komentarze, dlatego, napiszę, że jesteśmy świadomi problemów, które najbardziej irytują graczy, jest to między innymi - odświeżanie stref, brakująca "zielona" kropka czy problemy z Generałami w przygodach. W Aktualizacji Społeczności nie skupiamy się na pojedynczych problemach/błędach, ale raczej jest to post informacyjny o tym, co się dzieje. W chwili, gdy to czytacie, programiści pracują nad rozwiązaniem problemów z wydajnością. Usprawnienia w Sklepie w żaden sposób nie wpływają na rozwój gry. Zajmują się nimi zupełnie inni ludzie/zespół.
Chcemy naprawić problemy tak szybko jak to możliwe, ale niektóre z nich są skomplikowane i powiązane ze sobą, więc bez innych poprawek/zmian w pierwszej kolejności nie będziemy w stanie ich naprawić. Gdyby to było tak proste, jak mogłoby się wydawać, naprawilibyśmy to natychmiast, ponieważ w pełni rozumiemy, czego Wy, Gracze, od nas oczekujecie.
Cały zespół ciężko pracuje, a praca w tle, która jest niewidoczna dla Was i innych graczy, przyniesie efekty w niedalekiej przyszłości.
Dziękuję, że jesteście z nami.
BB_Penelopa
Naprawianie błędów, które mało kogo obchodzą, jednocześnie ignorując stabilność i wydajność. Nie ma co, wiedzą co robią. W takim tempie to ta gra będzie już całkiem martwa.
Witam! :)
UWAGA - aktualizacja gry została przeniesiona na środę - 20.10.2021!
Chcielibyśmy poinformować, że 20 października od około 08:00 czasu polskiego do około 12:00 czasu polskiego odbędzie się aktualizacja.
Podczas aktualizacji gra będzie niedostępna. Czas Przygód i Premium zostanie przedłużony.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
majsterpaulek60 majsterpaulek60 jest nieaktywny
Osadnik
Serwer
Dolina Odkrywców
Cytat Zamieszczone przez xKostekx Zobacz posta
Tylko żeby zdobywać coś w tym evencie, trzeba robić przygody które na tym czymś są niegrywalne więc jak sobie oni to wyobrażają?
w tym evencie przygody potrzebne sa aby cmentarze funkcjonowały a dynie przynoszą odkrywcy więc masz wybór
jaki wybor;wyslac odkrzwcę to katastrofa a generałowie na przygodach to już wcale nie ma o czym mówić
Kochana to jest jakaś kpina. Wiemy że piszesz do nas bo musisz, ale nie wciskaj nam że robią co mogą. O tym że po zamknięciu flasha będą problemy to wiedzieliśmy wszyscy, choć nie jesteśmy informatykami. Ile już jest unity? a problemy jak były tak są i nic w tej sprawie się nie zmienia na tyle żebyśmy odczuli że naprawdę o nas myślą i reagują na nasze zgłoszenia. O ile event urodzinowy można było prze pękać choć strata PD jest nie do odrobienia to, w hallowenowym evencie gdzie przygody trzeba robić żeby podtrzymać produkcje to już będzie męczarnią.
gremialnie powinniśmy zrezygnować z tego eventu i tyle. niech sami sobie założą konta i grają. zobaczymy jak długo wytrzymają:)
Będę robił za adwokata diabła :p
Pretensje do BB za to, że jest event to jak pretensje do służby zdrowia, że lekarze leczą anginę, podczas gdy ludzie umierają na raka - jedna i druga "firma" ma sporo za uszami, ale takie obiekcje to akurat jak kulą w płot.
Ja widzę, że gra idzie ku lepszemu - czy ku dobremu, to się jeszcze okaże, ale po przejściu na unity była dla mnie całkowicie niegrywalna, a teraz jednak coś da się zrobić.
Każdemu kto ma taką możliwość, polecam po jutrzejszej konserwie przejście na clienta - to naprawdę nie jest takie straszne.
Jeśli ktoś nie ma takiej możliwości to garść porad: w ustawieniach pod zębatką wyłącz wszystko co w nawiasie ma (wpływa na wydajność), przy okazji również automatyczne skalowanie i dostosuj skalę do swoich preferencji.
Spróbuj innej przeglądarki - u mnie najlepiej działa na edge, ale są osoby które chwalą brave browser, operę, czy nawet firefoxa - dużo zależy od konfiguracji innego komputera.
Było wielokrotnie powtarzane, ale serio przy ładowaniu zostaw kartę w spokoju i podłub chwilę w nosie, zamiast sprawdzać czy nie ma nowego zdjęcia znajomych na FB.
Odnośnie samego eventu - są przygody , które można robić na jeden atak (łg, bagienna wiedźma..), proch można błyskiem premkami zrobić w trzy osoby (balista, as, płonące strzały + ew. z czarnodrzewu na dobicie), poza tym nadal jest handel, doładowania na bank będą do kupienia, przynajmniej na Nowej Ziemi.