Nawet gwiazda jakos lepiej dziala, da sie wysylac specjalistow prawie sprawnie, ale i tak pamieć 100% i procesor 100%
Wersja do druku
Nawet gwiazda jakos lepiej dziala, da sie wysylac specjalistow prawie sprawnie, ale i tak pamieć 100% i procesor 100%
Za 3 dni mija "okrągła" rocznica mojego granie w TSO 9 lat !!! :D UNITY IS THE BEST
Od wejscia wersji unity nawet mapa mi sie nie wgrywa, nie da sie grac
kuznia dalej zresetowana i gospodarstwo tez, znaczniki przepelnienia magazynow nie znikaja nawet po zrobieniu miejsca, wysylanie specjalistow nie zawiesza juz gry, gra zawiesza sie jak wracają :D znalezione zloza wygladaja jak wyczerpane, mam nadzieje ze to byla jedna z wielu konserw w najblizszym czasie
Pograłem 40 sekund, a nie 3. Niby coś tam może chodzi, ale kilka rzeczy się zrobi i wybucha.
dalej jak wiadomości nie było tak nie ma :D
w dobrą stronę to idzie, ale powoli i na około
no to bb odstawiliscie cyrk i tyle... taka kosmetyka to naprawicie to za 100 lat... odtrabcie wielki sukcec i wgrajcie event... a tak na powaznie to kiedy to naprawicie w koncu
Uruchomiłem z jednej dyskietki na Atari 1200XL !!! Prawie wszystko działa, płynność bez zarzutu na monitorze 12”, idealna gra lepsza od PacMan tylko grafika gorsza. Polecam !!!
Gadałem z jednym takim co na ZX Spectrum uruchomił, ale kopalnie się zacinają
"zone refreshed"
cały czas jest i co chwile się załącza i muli, jak to się ma do poprawy grywalności gry?
Na plus: menu gwiazdy nastąpiła NIEZNACZNA poprawa wysyłania odkrywców i geologów, ale do stanu z clienta to jeszcze daleko