Więc i ja się dołączam do pytania " Co z targowiskiem gildii"? Dorzucę jeszcze kolejne pytanie: Co z Excelsiorem?
Wersja do druku
Dołączam się do tej dyskusji i popieram Lumpola i prafda. Co z tym targopwiskiem???
wszyscy pytają żadnej odpowiedzi
co z targowiskiem i Excelsiorem
gdzie się podziały mody :)
Dołączam się do pytania "Co z targowiskiem gildii"? Co z Excelsiorem?"
"Mody" nie lubią wróżenia z fusów. :) Pytanie (a konkretnie prośba o aktualizację statusu) poszło wyżej (już kilka dni temu) i czekamy, jak wszyscy.
A Excelsior działa, tyle że grafiki się nie wyświetlają. W tym temacie nic się nie zmieniło.
Witam serdecznie!
Pracujemy nad tym. Przepraszamy za niedogodności z tym związane i prosimy o cierpliwość w czasie, kiedy nasi deweloperzy pracują nad poprawkami. Niestety nie mamy możliwości określenia, kiedy sytuacja wróci do normy, ale dokonamy wszelkich starań, aby skrócić czas oczekiwania dla graczy.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Teraz, jak zapewne nie tylko mnie ciśnie się do ust tylko jedno pytanie "Kiedy kruca fuks, dokładnie kiedy naprawicie tą grę?" Bo niestety w takim stanie nie da się w nią kompletnie grać. Strasznie ciekaw jestem odpowiedzi.
jeśli jest ban na chat to mam zgadywać rezultat sytuacji czy wysyła się wiadomość w tej kwestii ?
tak dziwnie się można poczuć, że jeszcze chat też totalnie skopany i coś za długo nie działa, a "notice" żadnego nie ma