Sprawa została załatwiona i to nawet dość szybko.
Wersja do druku
jak to jest z mennicą żetonów? czy działa jak np. olejarnie, że im więcej, tym szybciej pracują czy ilość nie ma wpływu na tempo produkcji?
dzięki
Drodzy Osadnicy,
jesteśmy świadomi problemów z hołdem dla piekarni z kalendarza.
W tej chwili nie powróci do menu gwiazdy, jeśli zostanie zburzony. Podczas przenoszenia budynku należy uiścić opłatę w surowcach, co nie jest zamierzonym działaniem, ale nie można było go skorygować przed rozpoczęciem wydarzenia.
Proszę nie burzyć hołdu dla piekarni z kalendarza, w przeciwnym razie zniknie całkowicie. Jeżeli ktoś już utracił hołd proszę o kontakt z Supportem za pośrednictwem formularza kontaktowego na stronie głównej, lub mailowo, pod adresem account.support@thesettlersonline.pl
Problem dotyczy tylko hołdu dla piekarni z kalendarza, nie dotyczy hołdu, który jest dostępny u Kupca za futboówki.
Miłej gry,
BB_Penelopa
a czy suport to sprawdza :p proponuje, aby każdy zgłosił się po hołd ;)
wiem, że to pewnie losowość bla bla bla, ale 144 manekiny przy kilkunastu k innych znajdek to chyba coś nie tak ;)
Dajcie spokój z tymi manekinami, zadania skończone , a to dalej na polu rośnie.... i do tego wcelować trzeba po 3x razy... moja myszka jest już strasznie potargana :rolleyes: za to piłek tyle leci z przygód, że mi już dawno opadła ochota na łapanie tych okazji.
Hej. Czy ktoś wie czy coś (poza piłkami zapewne) będzie zamieniane na inne rzeczy po evencie? Mam na myśli czy warto zachować te wszystkie manekiny, smary itd., czy lepiej zrobić z nich faule, wślizgi itp.? Czy to obojętne, bo i tak na nic tego nie zamienią?