nie da się wejść do gry na żadnej przeglądarce ani na kliencie gry...
szkopy w weekend nie pracują więc pewnie w poniedziałek to naprawią
Wersja do druku
nie da się wejść do gry na żadnej przeglądarce ani na kliencie gry...
szkopy w weekend nie pracują więc pewnie w poniedziałek to naprawią
U mnie tak jak u was dalej to samo. Do tej pory inni mieli problemy u mnie było OK. Robiąc sobie wczoraj przerwe zostawiłem na ruchu przemysłowe kopalnie rudy tytanu i saletry, trochę szkoda jak się zawala, ładne były:))
Nie mogę wejść do gry, co jest?
jak gra ruszy zgłos sie do mnie po kopalnie :)
udało sie komus zalogować na kolonie?
Dalej nic. Gra rusza, ale konto się nie wgrywa. Bedzie fajnie jak oddadzą nam konta z jednym budynkiem na wyspie, oczywiście Władyką:)
Potwierdzam dalej nic czas chyba zrezygnowanie z tej gry niespotkalem sie z taka ignorancja i olewaniem w zadnej grze online a zwlaszcza problemami technicznymi ktore sa tu od lat
ja nie mogę od wczoraj wejść na grę
ja mam problem z zalogowaniem się od wczoraj niestety nie mogę wejść na grę
Nadal nie działa. Już ponad dobę.
Support odpisał mi wczoraj, że cyt. korespondencja z Supportem została wycięta. Proszę o niepublikowanie w przyszłości korespondencji z Supportem, moderatorami lub administratorami gry na forum publicznym, gdyż jest to zabronione ze względu na to iż może zawierać poufne informacje.
czemu ta najlepsza gra na swiecie znów nie działa jurz od dwuch dni?
ja od wczoraj podejmuje próby i tez po wczytaniu paska pojawiają się komunikaty ( podpowiedzi) i tak mogę czekać do śmierci. czasami wyskakuje komunikat ze polaczenie zostało zerwane serwerem. zgłaszam problem do suportu. o dziwo odpisali ze więcej osób ma problem ale nic z tym nie robią. ta gra to masakra. już dwa lata nie grałam żeby się nie wykurzać, wróciłam do gry miesiąc temu i znowu się irytuje.