ne forum DE chciaz BB napisal ze sprawdzaja to i prosi o cierpliwosc unas zaden BB niepisze:)
Wersja do druku
ne forum DE chciaz BB napisal ze sprawdzaja to i prosi o cierpliwosc unas zaden BB niepisze:)
a myślałam, ze jestem osamotniona w kłopocie...czekam i ja cierpliwie
Ja mam ten sam problem. Napisałem do suportu ale cisza... Nie wiem czy czekać czy anulować przygodę... ;(
Mam ten sam dylemat.
Witam, czy komus udało sie dokończyc przygode - nie wiem dostał narzedzia - dynamititd czy dalej czekac trzeba az BB cos naprawi
info z DE: "Zdajemy sobie sprawę, że obecnie istnieją pewne trudności w graniu w kampanię Mountain Clan (np. Brakujące przedmioty questowe). Pracujemy nad rozwiązaniem, więcej informacji pojawi się w przyszłym tygodniu."
oryginał: https://forum.diesiedleronline.de/th...=1#post1651832
Witam serdecznie!
Zdajemy sobie sprawę, że podczas gry na mapach kampanii Górski klan mogą wystąpić pewne trudności (np. Brakujący element zdań) Pracujemy nad rozwiązaniem, więcej informacji na ten temat w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
i wszystko jasne zaczol sie weekend i trzeba czekac do ponieedzialku lub dluzej az naprawia albo anulowac przygode:)
ciekai mnie co zrobia jak sie anuluje przygode czy dostanie sie ja do ponownego odpalenia tak ja napisali mi na email czy tylko tak sobie napisali zeby dac jakas odpowiedz
dodatkowe info z czatu:
[16:20] [OZON] chrisoset: to co mamy robic? anulowac czy wisiec?
[16:24] BB_Penelopa: NIe anulować
[16:24] BB_Penelopa: Anulować jak support napisze, że można.
[16:24] BB_Penelopa: Samemu nie