wgrali poprawkę i nadal lipa gra ładuje się chyba 1h
Wersja do druku
wgrali poprawkę i nadal lipa gra ładuje się chyba 1h
dokładnie to samo, pasek nie ładuje się... sprawdzone sprawdzone różne przeglądarki, nawet na linuxie :)
edit - po napisaniu posta zaczęło działać
żenada, ewent zrobili tylko nie dla graczy,powodzenia ja wyczerpałem czas i energie na logowanie się.
Problem globalny to jest z BB od zawsze. Chłopcy wrzucają surową łatę na bugi i są zdziwieni że gra się położyła. Od lat nie wpadli na to żeby cokolwiek spróbować w środowisku testowym choćby zbliżonym do rzeczywistego serwera. U jednego "programisty" na kompie zadziałało wiec wrzucamy bo jest oki.
Amatorka od lat. I nic się do końca nie zmieni - a koniec bliski bo nadejdzie razem z końcem flasha. Teraz tylko dynamiczne skoki na kasę będą a ostatni event jest tego przykładem
po 4 h logowania gierka odpalila porazka ciekawe kto wszystkim straty wynagrodzi
u mnie też sie zatrzymuje przy obrazku startowym... czytajac wczesniejsze wpisy porobiłem i nic nie działa używajac chrome, napisałem też do google ale nie odpowiedziali ;)
natomiast przy odpaleniu mozilli bez problemu.
Dzisiaj raz mnie wpuściło koło 10 przez chrome, a później znowu umiera na ekranie ładowania. Zarówno chrome jak i firefox ;/
Dajcie proszę znać czy komuś pomogło!
Ta,ta,ta, poklikajcie sobie ,będziecie mieć zajęcie. Przerabiałem to wszystko o czym pisze Penelopa kilkanaście razy,od 28.09 i zero efektów . Zainstalowałem przeglądarkę rekomendowaną do gry i nic to nie dało. I nagle wczoraj ,nie wiadomo dlaczego gra załadowała się momentalnie na Chrome. Powtórzyłem logowanie kilkakrotnie i działało. Ale dzisiaj wszystko wróciło do normy, gra nie wczytuje się.
Ja zrobiłem następującą rzecz. Kiedy udało mi się zalogować usunąłem wszystko co się dało z wyspy,i to co było w gwieździe rozdałem w gildii. Teraz zgłoszę usunięcie konta i to by było na tyle po pięciu latach grania.
Życzę wszystkim wytrwałości .
Nie pomogło. Po pierwszych zgłoszeniach support dał mi już takie porady (koniec września). Niestety to nie działa - Chrome i Firefox. Sprawdzałem też Operę i wersję Slim gry - ten sam efekt. Korzystając z możliwości sprawdzam codziennie logowanie i dziś w okolicach godziny 10 wpuściło mnie do gry (chrome). Pograłem trochę i musiałem wyjść. W okolicach 13 godziny już nie działało i do tej pory nie działa. Kiedy mnie wpuściło nie czyściłem pamięci, DNS ani nic innego. Po prostu zalogowałem się z buta.