Naprawdę w to wątpisz? :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wersja do druku
Można przypinać "szpilkę" nicku ale ale ja wiem że teraz wielu "dobrych" i szanowanych graczy miało wiele kont i na eventach naciosalo sobie. A ta moja szpilke do niku to zbyt wiele pracy i nowy kod by trzeba bylo pisac,a i tak by byly naduzycia. Ja już bana za napisanie ze zlodziej dostalem.
Moze ustawienie jak w a... "dobry handlarz" oceny moga byc rozne, ale im wiecej dobrych tym lepiej. Choc i to mozna zhakowac
Czesc, dosc czesto spotykalem w innych grach spolecznosciowych kolorki oznaczajace postepy w grze danego gracza, jest to mega wygodne przy dobieraniu skladu przygody, handlu itp.Dodatkowe opcje sa oczywiscie fajne ale przy kupowaniu atrakcyjnego dropa licza sie sekundy sami wiecie jak to jest:) gdy klikacie a dropik odfrunal wam sprzed nosa.Oczywiscie mozna by bylo wyznaczyc z 5 kolorkow (czerwony,zolty,zielony,niebieski i zloty) Odzwierciedlajacych faktyczne postepy w grze gracza tj,lvl gry lvl pvp plus poziom rozwoju wyspy.Dyskryminacja hmm dla mnie irytujace jest to gdy ktos pyta o lvl a potem to komentuje.Kolorki to jest to co sie przyjelo na innych grach i zdaje egzamin.
Pozdrawiam
Tomas
Witam!
Bardzo dziękuję za gorącą dyskusję i za oddane głosy.
Ponad 100 osób jest na tak! :)
Myślę, że warto taki pomysł przekazać.
Dziękuję Rosadamascenie za dokładny i jasny opis pomysłu! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wielo kontowcow wielu ale naciagaja mlodzi i ich rodzinki oraz 0700