-
W tej chwili głosujemy na majora a nie tam 100 mma by chcieli mma w event co roku można zdobyć i 1 za klejki ,przydał by się major za łodygi i nawet dwa za klejki tak jak weteran u kupca mógł by też być bo inne są a majora niema. Dziękuję za oddane Głosy. :)
-
przydałoby się cokolwiek fajnego za łodygi , bo nie ma na co wydawać tej całej fasoli z dropów. Major, weteran, mma albo jakieś budynki....- niech poszerzą katalog zakupów za te surowce. Jestem na tak
-
Witam!
Pomysł został przekazany! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
-
-
-
-
Zagłosowałem za, ale po zastanowieniu chyba wolałbym zapłacić więcej fasol czy czegokolwiek za generała 300, albo 290. Wydaje mi się, że przy obecnych czasach produkcji elitarnego wojska przynajmniej w części obozów pozwoliłoby to zmniejszyć straty na tyle, żeby odczuwalnie odciążyć koszary a przy okazji słabsze przygody (Skarb Wiedzy na przykład) uczynić nieco bardziej, nazwijmy to, opłacalnymi.
-
nowego gienka np 300 powinni dać w jakimś evencie, a nie za ogólnodostępne surowce
-
Jeżeli już nie za łodygi to niech Major będzie za klej u kupca :) Przynajmniej BB będzie zadowolone i gracze.
Jak również przydałby się jakiś nowy towar u kupca za łodygi.
-
Za klejki to niech czwartego dadzą, ludzie i tak kupią, bo nigdy się nie ma za duża majorów.