a odpowiedz mi co jest lepsze. Krytykowanie i nic robienie, czy prubowanie coś wymyśleć i narażać się na krytyke
Wersja do druku
a odpowiedz mi co jest lepsze. Krytykowanie i nic robienie, czy prubowanie coś wymyśleć i narażać się na krytyke
bezmyslne probowanie wymyslania czegokolwiek nie jest w zaden sposob konstruktywne, wiec za dobre tez nie powinno byc uwazane.
to prawda ale człowiek poznaje swoje błedy i coraz lepiej wymyśla
Jestem na nie. Mamy już dosyć jednostek. Niech BB zajmie się pilniejszymi sprawami (jak naprawa bugów albo wprowadzenie sortowania znajomych, grupowania przygód w gwieździe itp). A wymyślanie na siłę czegokolwiek, byle wymyślić - nie tędy droga...
Ja również uważam, że dokładanie kolejnych jednostek to jest przerost formy nad treścią.
Jasne, tylko oczy bolą jak się to czyta :) Zainstaluj sobie program, który poprawia orty, będzie lepiej :)
Co do samego pomysłu, pisałam już w poprzednim wątku (tym bez ankiety) , że jednostek wojskowych mamy już w grze wystarczająco. Zamiast nowych jednostek BB mogłoby wreszcie zaimplementować drzewko umiejętności dla generałów i wyspy
I... podobno tutaj obowiązuje netykieta. Jedna z jej zasad mówi o tym, by nie pisać posta pod postem.
Ale tego nie przestrzegają nawet Miłościwie Nam Panujący :P
"Jaki pan, taki kram"...
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa