Dokładnie się gra się ma :)
Wersja do druku
To po co zmieniliście zasoby z poprzednich ewentów?
Bycie konsekwentnym to chyba nie w tym kraju.
przy okazji CM chyba nie powinien wyrażać swoich prywatnych opinii bo to jest jak szef dyplomacji nie reprezentuje siebie tylko wszystkich no chyba że coś mi się pomyliło to proszę o poprawienie
ja wiem że masz problemy z rozumieniem pewnych słów jak dostać i kupić co udowodniłeś w tym temacie. To teraz kolejna sprawa gdy wprowadzali tą zmianę o której piszesz (i zresztą ja też w poście wcześniej ) było wyraźnie napisane że aby wyrównać szanse w zdobyciu nagród pomiędzy starymi a nowymi graczami. Zdaje sobie sprawę że nam daleko do krajów cywilizowanych co przedstawiciel jak palnie coś co nie zostało omówione nawet pod własnym imieniem i nazwiskiem to się go po prostu wywala. Dlatego pokazuje rozbieżność pomiędzy tym co robią a co piszą jeśli nie rozumiesz co jest nie tak z tym to radze ci popracować z dokumentacją techniczną lub projektową w tedy się przekonasz że jak coś jest napisane to guzik kogoś obchodzi kogokolwiek zdanie ma być tak jak jest w projekcie. Kolejna sprawa jeśli CM który jest naszym przedstawicielem tłumaczy tekst pomysłów(projektów) i wysyła go do głównej siedziby z własnymi opiniami to chyba nie trzeba się domyślać ile jest warte głosowanie, bo i tak wszystko może zostać przeinaczone. Może te zmiany których się domagamy jak przycisk w koszarach przesuwający na 2 pozycje lub na koniec kolejki też został tak przetłumaczony z opinią CM co sprawiło że stał się bezsensownym zastanowiłeś się nad tym?
CM jak chce się wypowiadać to może ale tylko w kwestiach ostatecznie ustalonych(temat zamknięty) z odpowiednimi osobami. Wcześniej nie powinien się wypowiadać bo reprezentuje grupę której opinii nie zna!
@nieweim
Szukasz dziury w całym i obrażasz każdego kto się z Tobą nie zgadza. Każdy ma prawo do swojego zdania - wbrew temu co Ci się wydaje Penelopa też, chociaż ja Jej tekst potraktowałem raczej jako żartobliwe podsumowanie rozmowy. Popatrz na wyniki ankiety i ochłoń.
penelopa ja jednak nalegam na odpowiedz dlaczego ten pomysl zostla przekazany do dewelopera i dlaczego zostaly skasowane posty z tego tematu z tym zwiazane ? w zadnym miejscu nie łamaly regulaminu
http://screenshooterusnortheu.blob.c...lqdldgdcixbnic
Jestem przeciwna, wskutek częstych urlopów od TSO przegapiłam prawie połowę eventow i nie płaczę z tego powodu.
Unikalne rzeczy czy większa ilość specjalistów to jedyny profit graczy, którzy zaczęli grać wcześniej i tak powinno pozostać.
Ps.: Ja też nie rozumiem dlaczego ten pomysł poszedł do DevTeamu...
gram od roku, wg mniee to paranoja zebym mial tyle samo gienkow czy zielonych grubasow, co ci ktorzy regularnie graja kilka razy dluzej, wiec pomysl jest berz sensu, wlasnie chodzi o to w tej grze zeby sie angazowac i isc do przodu, to moze analogicznie niech kazdy ma od razu elitaarne koszary na lvl6 i juz na 5 lvl moze alibaby robic?
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa