Ogólnie mogliby trochę podnieść szansę na kontynuacje tam gdzie są one dostępne. Chyba, że dana przygoda jest u kupca za klejnoty. Jeśli jedynym źródłem "II częsci" ma być zrobiona "I część" to nie obrażę się za wiecej II w I :)
Wersja do druku
Warunkiem tego zeby jakiekolwiek sposrod najpopularniejszych krawcow byly dostepne na wadze jest to, ze istnieje grupa kilkunastu (na kazdy egzemplarz przygody z wyzszej kategorii) do kilkudziesieciu osob farmiacych DMK.
Ten system z miejsca jest absurdalny i niewydolny, bo jesli sie posypie farmienie na nizszych tierach (np ktos otrzezwieje i wpadnie na pomysl, ze ma wieksze profity ze zrobienia dobrej przygody niz ze sprzedania jej za pare ogolnodostepnych fasol)to przygod ktore chcecie kupic w ogole na handlu nie zobaczycie.
I dlatego jesli z jednej strony wprowadza sie aktualizacje w ktorej oczekuje sie od graczy wbicia miliarda expa to powinno za tym pojsc zwiekszenie dostepnosci przygod z ktorych mozna faktycznie farmic exp - a nie fallback do DMK za ktore przy szczesciu mozna wyjac 150k expa dziennie.
Przy ogromnym szczesciu mozna dostac kolo 200k z DMK bez premki :) (tylko trzeba trafic 3 zaproszenia na slub)
Powinien być nowy rodzaj mapek z najlepszego papieru. I z tych mapek do kupienia Ali Baba. Bo w tej chwili drewno egzo jest całkowicie bezwartościowe. A tak przerabiałoby się na najlepszy papier a potem na kupno Ali Baby.
Jak już coś to jestem za dodaniem budynku w którym po wykupieniu patentu (w odpowiedniej cenie ) można przerabiać exp który mamy na sc ( przelicznik ten sam co był zanim dodane zostały 75 lv )
Jednym przynoszą, innym nie przynoszą :/ u mnie ciągle tylko czarni, dmk i kooperacyjne, wysyłani po przygody codziennie, tylko raz przynieśli drwala....
Witam.
Ciekawy pomysł, zapraszam do głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa