Wczoraj masakra bo nie można się było zalogować, dzisiaj dla odmiany wywala co chwila... Może się wreszcie ktoś tym zajmie do jasnej cholery... Boje się bloki robić bo w tym czasie "nastąpi problem z połączeniem" i wojo w piach...
Wersja do druku
Wczoraj masakra bo nie można się było zalogować, dzisiaj dla odmiany wywala co chwila... Może się wreszcie ktoś tym zajmie do jasnej cholery... Boje się bloki robić bo w tym czasie "nastąpi problem z połączeniem" i wojo w piach...
Przykro nam, wystąpił błąd. Prosimy odświeżyć stronę i spróbować ponownie.
( Nie pomaga ) próbowałem kilkanaście razy na różnych przeglądarkach co godzinę :/
Znowu 100 szkiełek poszło się kochać bo to nie pierwszy raz .
Żeby wysłać zgłoszenie (Formularz kontaktowy ,tylko takie rozpatrują) trzeba wpisać kod
który się nie wyświetla . Wiedzą jak sobie z nas zakpić .Pewnie za 6 dni problem się powtórzy , jawne granie w ... support
witam wszystkich :) . mam nadzieje ze wczorajsze problemy z logowaniem jakos zostana wynagrodzone wszyskim aktywnym graczom graczom .
hejka,mam pytanie wyswietla wam sie zakladka global handel i reszta ?NAWET ZNAJOMYCH NIE WIDZE CZY SA AKTYWNI,NO ZENADA
@up właśnie mam ten sam problem. Nie mam nic, pusto. Myślałam, że to tylko u mnie. Ufka ;)
Problemy z logowaniem - już zaczyna wyprowadzać mnie to z równowagi.
Mam nadzieję, że w końcu się z tym uporają. (heheheheh good joke)
normalnie w *** rzniecie tez zajecie,niech sie ogarna z tymi usterkami
no szkoda gadać tu nic nie działa
i po premii, osiagniecie tez od nowa ja tam przerywam gre na jakis czas bo mnie to ju wku***a
150 granitu? Hhahahahahhahahahahhahahahahahhahaha