-
Odpisali żebym sprawdził siłę połączenia bezprzewodowe a mam neostradę 10mb jakby sprawdzili adres ip to by wiedzieli i jakieś 200 m mam do centrali, i kazali wyczyścić cookie i flasha nowego wgrać tą odp akurat słyszę często przy wcześniejszych zgłaszanych błędach gry jakby nic innego nie umieli odpowiedzieć :) A na błąd targu że zjadło mi kasę/monety a surowca nie przysłało kazali po pewnym czasie pokazać czas dokładny handlu, ciekawe jak jak historia kantora już minęła :)
-
nagle sporo osób ma problemy, a oni nam wmawiają, że nasza wina
-
poza tymi problemami które opisujecie mi dodatkowo dziś doszedł problem wejścia na wyspę znajomego - kilka sekund po załadowaniu mapki wywala z gry i pojawia się wykrzyknik w szarym kółku. Dodam, że wszystkie "czynności konieczne do prawidłowego funkcjonowania przeglądarki" wykonałam, wszystko mam zaktualizowane, sprawne i działające bez zarzutu na setkach innych stron, które odwiedzam. Problem pojawia sie tylko tutaj.
-
u mnie tez wyskakiwał wykrzyknik przeinstalowałem flash playera i na razie jest OK
-
Zrobilem wszytsko co mozliwe a dalej zrywa polaczenie. Odpale YT bach zrywa, otworze nowa karte itp. A ostatnio nawet zrywa jak nic nie robie lub daje kosze :/
-
To jest tylko i wylacznie moje spostrzezenie, mozliwe ze nie mam racji. Jakis czas temu informowali ze nalezy sobie uaktualnic flasha dajac link, nie skorzystalam z tego sparadzajac najpierw czy gra wogole dziala. Dzialala i dziala do dziś, nic mi nie zrywa jedynie co wyskauje od czasu do czasu wtyczka, ale to jest raz na pare dni.
Może to co napisał gac604 ma sens i jest lekarstwem na dolegliwości :)
-
Ja w dniu dzisiejszym nie mogę się albo zalogować albo mi wyskakuje błąd że mam uruchomić ponownie. Czy może ktoś mi coś napisać co jest zgrane z tą grą
-
Dziś używam mobilnego łącza i gra działa bez zarzutu (nowa zmienia)
-
Mam podobnie jak set2g aczkolwiek znalazłem przyczynę i zdiwiłem się że to nie od serwerów BB.
W momencie wystąpienia problemu z wczytywaniem odpaliłem tracerta i problem był w połowie trasy (podkreślony fragment)
- Router - Dostawca ISP - Berlin - Dusseldorf - Frankfurt - Paryż - Londyn
Problem powodował również ze nie chodziły żadne strony na zagranicznych serwerach (np facebook), po zmianie trasy przez ISP wygląda tak:
- Router - Dostawca ISP - Poznań - Belin - Hamburg - Amsterdam - Londyn
Jak odpalam mobilny od T-mobile to trasa też jest zupełnie inna ale problem występuje tylko na tej pierwszej
-
u mnie w pracy po aktualizacji flasha pomogło