jakby co to 2 looty w byku czekają. Rybki na wadze. Skończę jak się znajdzie 2 chętnych. :)
Wersja do druku
jakby co to 2 looty w byku czekają. Rybki na wadze. Skończę jak się znajdzie 2 chętnych. :)
Co ciekawe kiedy jeszcze nie wyrzuci to przez wiadomość można się porozumiewać z innymi których ten błąd nie spotkał. : P Jesteśmy graczami wybranymi.
A jutro bedą slynne słowa "JAK SIE CZEGOŚ DOWIEM DAM ZNAĆ " powiedzcie wszyscy , ale tak szczerze , dlaczego my jeszcze gramy ?
Jako pierwszy udzielę odpowiedzi , bo sama gra , marka jest , super znam ją z Amigi 500 ale czas chyba będzię kończyć to wynaturzenie , to jest PROFANACJA THE SETTLERS , ot takie moje skromne zdanie
hej.
Właśnie chciałam wejść na g1 i nic z tego :/
Hej prawdziwy cz0rcik :)
ja od rana mam obszar serwera uszkodzony , a teraz tutaj czytam że nowa ziemia bez serwera rozmów ....super
hejka a ja mam 2 looty w CR, ryby nawadze - koniec po atakach
hej jemen :) tak to ja :D ten prawdziwy i jedyny cz0rcik i żadna nieudolna podróba tego nie zmieni :D
Ja się pytam co my dostaniemy za dzisiejszy problem. Oj będą musieli się mocno postarać, żebym im chociaż odrobinę wybaczyła :/ eh...
Xaar będziesz się musiał mocno tłumaczyć!!!
Również znam ''Setli'' jeszcze ''z kasety'' i potwierdzam, że marka jest znana, ale TAMTA marka, a nie ta - ta obecna, to CHŁAM.
Gramy nie dla samej gry (chociaż większość owszem), ale dla siebie gramy - dla znajomków, z którymi spędziliśmy wiele godzin przy kompach.
wymienie looty w zdradzonym, koniec po atakach, moze byc tez bohaterski lub sprytny