mala72: problem dotyczył kont logujących sie za pomocą uPlay, te z Facebooka i NK działały prawidłowo
kawafis: proszę napisać do supportu (instrukcja w mojej sygnaturze)
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Wersja do druku
mala72: problem dotyczył kont logujących sie za pomocą uPlay, te z Facebooka i NK działały prawidłowo
kawafis: proszę napisać do supportu (instrukcja w mojej sygnaturze)
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
I tu się z Tobą nie zgodzę.
Grałem już w niejedną grę, płatną i "bezpłatną", lecz TSO jest pierwszą grą, w której pojawiają się aż takie błędy.
Większość gier, w które grałem również posiadała serwery testowe, z tym, że w tamtych grach serwery te spełniały funkcje testowe zmian przed ich wprowadzeniem na serwer główny. Błędy jakie się pojawiały były poprawiane na serwerze testowym i dopiero gotowy "produkt" był wprowadzany na główny serwer.
W TSO nie rozumiem sensu istnienia serwera testowego, bo wszystkie zgłaszane błędy są olewane i aktualizacja serwera głównego wprowadza zmiany takie jak na testowym - ze wszystkimi zgłoszonymi wcześniej błędami. Po co więc on jest? Bardzo proszę Cię xaar, na odpowiedź na to nurtujące mnie od dłuższego czasu pytanie.
Do tego, sama aktualizacja powoduje dodatkowe błędy, których nawet na testowym serwerze nie było - tego to już w ogóle nie potrafię zrozumieć.
Do tego wszystkiego inne gry brały na poważnie sugestie i pomysły zmian w grze, które miały na celu uatrakcyjnienie samej gry - tutaj ta kwestia też leży całkowicie.
Na forum było co najmniej kilka propozycji ciekawych, które nie powodują mega zmian w kodzie, a pomogłyby w samej zabawie, jak np. mnożnik produkcji, możliwość przesuwania w kolejce produkcyjnej magazynu prowiantu na samą górę kolejki (czasem do ZG trzeba wyprodukować np 10 sztuk monet - usuwanie całej kolejki tylko po to by zaliczyć ZG potrafi mnie mocno zirytować), czy łączenie dóbr w gwiazdce (po co nam 100 paczek np po 25 koszy, zamiast jednej w której jest 2500 koszy - tym bardziej, że istnieje możliwość zaznaczenia odpowiedniej ilości przy handlu - dotyczy to oczywiście wszystkich dóbr znajdujących się w gwieździe), czy chociażby możliwość kolejkowania premii na budynkach, tak aby można było "dać" kilka premii na dany budynek, by działał on "na premii" nawet, gdy nie możemy "dać" na niego nowej premki, np w nocy, czy w pracy...
Zamiast nich wprowadzane są zmiany, które ani nie zachwycają, ani nic ciekawego nie wprowadzają... Dosłownie nic ciekawego dla graczy.
// I to jest moje drugie pytanie na które chciałbym znać odpowiedź. Tzn. Po co jest ten dział na forum, skoro nic z niego nie jest wprowadzane do gry? //
Wyjątkiem od powyższego jest może zmiana tego koszmarnego systemu pocztowego na coś "normalniejszego", choć i to przy pierwszym podejściu potrafili zepsuć - pomimo oczywiście wcześniejszych testów.
A co do "dużego projektu", to nie przesadzajmy... TSO nie jest nawet średnim projektem tak na prawdę...
ktoś z ekipy jest the best top-knot, logowanie przez fb działało a tam zamieścili info o problemie zamiast na stronie głównej, dopiero gdy problem zażegnano dodano stosowną notkę.
Proszę panów, strona główna jest tą jedyną tablicą informacyjną którą czytają wszyscy i to tam należy pisać o wszystkich problemach, utrudnieniach, przerwach konserwacyjnych i innych rzeczach na temat gry.
A mi półtora godzinki temu wyskoczył uszkodzony obszar serwera podczas robienia przygody na włączonym premium, poinformowałem support ciekawe za ile coś zrobią o ile w ogóle i czy dodadzą utracony czas premium... no i czas przygody oczywiście. Pół biedy, że chociaż mennice na króliczych będą chodzić jeszcze dwa dni, może się wyrobią.
Ktoś wie kiedy się te problemy skończą?Mam pytanie,czy da się zalogować przez Nk lub Facebooka na istniejące konto,czy trzeba zakładać nowe?
Pierdy 15:08 zero możliwości wejścia do gry . :-((((
Nie da się Logować !!!!!!!!!!
ja sie zalogowałem bez problemu ale gra sie nie ładuje
Zamieścili na głównym że już jest oki, a wcale nie jest oki, nadal nie mogę się zalogować, klikanie w niebieskie pole GRAJ to jak klikanie w d... Coraz gorzej z tą grą, naprawde zastanawiam się czy nie pójść do Imperii
Logowałem się od ~~14:30 do ~~15:20 kanałami ale wlazłem strona główna nie działa.Szkoda że na forum nie można pisać bez wcześniejszego logowania do gry.Wiącha by poszła ;/
Patałachy tfu.