U mnie też nie działa. Popieram "jokfol", ja się specjalnie przygotowałem na 20:00 żeby zrobić w ostanie trzy godziny premii przygodę, a tu lipa. Czyli czas premium stracony + PD + zasoby :( No chyba że oddadzą, ale w to nie wierze :)
Wersja do druku
U mnie też nie działa. Popieram "jokfol", ja się specjalnie przygotowałem na 20:00 żeby zrobić w ostanie trzy godziny premii przygodę, a tu lipa. Czyli czas premium stracony + PD + zasoby :( No chyba że oddadzą, ale w to nie wierze :)
"Drodzy Gracze,
obecnie część z Was może mieć problemy z wchodzeniem do gry (np. powolne ładowanie się strony). Informacja o tym utrudnieniu została już przekazana do dalszej analizy. Gdy tylko pojawią się nowe informacje na ten temat, dam znać."
ale mi pocieszenie:D
no śmiga śmiga :D szkoda ze tylko tu :/
to czekamy na info i jestem ciekawa co z premium?
Na kolonię już można się zalogować.
logowanie go gry ok po kliknieciu graj nie ładuje ubisoft po kliknieciu odswież ładowanie o 1mm idzie pasek logowania ale nie przekracza połowy nawet
ciekawe czy graczom mającym premkę czas wydłużą heh,a problem z zalogowaniem się wyskoczył po tym jak zalogowałem się na testowym :)
No nic czekamy,dobrze że chociaż liga mistrzów leci :D
witam .ogolnie lipa po calosci . nie dosc ze wywalilo mnie z gry to akurat w momencie jak wystawilem drop na sprzedaz i rybke na handlu w wiktorze :( normalnie porazka . mam nadzieje ze osoba z ktora sie dogadalem bedzie wyrozumiala i nie bedzie dzialala zbyt nerwowo :(
zawieszka w trakcie wymiany kosza, pasek 100% i nic, kolonia nie dostepna dla mnie
ja się wbiłem ale strasznie się muli...
A Premium leci...