Nie było żadnego przedłużenie kont premium, xaar co za pierdoły piszesz, więc z związku z tym pytamy jako gracze jakie jest oficjalne stanowisko BB będzie to przedłużenie konta premium o tą konserwe czy NIE
Wersja do druku
Nie było żadnego przedłużenie kont premium, xaar co za pierdoły piszesz, więc z związku z tym pytamy jako gracze jakie jest oficjalne stanowisko BB będzie to przedłużenie konta premium o tą konserwe czy NIE
Może to było wybiórczo:)
A może zależy od konta?
Mi konto premium zostało przedłużone.
Ja mam 7 dniowe - pytanie jakie Wy mieliście.
mi zżarło 9h15min, też jestem zdania, że jak było odpalone to wszystkim powinni przedłużyć, a nie wybiórczo. Ależ cóż w tej grze sprawiedliwości to nie ma, jednym damy innym nie
BB_xaar niby napisal prawde, ale wykonanie moze wolac o pomste do nieba... odpalilem sobie wczoraj 7-dniowe premium, bo do konca poprzedniego zostalo z 2 min (tak pokazywal zegar w dodatkowym slocie kolejki budowania), poniewaz nie wyrobilem sie z dropem. niestety dopiero wtedy okazalo sie, ze mam dodany jakis extra czas (7 albo 8 godzin)... szkoda, ze nikt mnie o tym fakcie nie raczyl wczesniej poinformowac...
Mam pytanie czy po wczorajszej konserwie mieliście wydłużony czas przygód??
Wczoraj zaliczyliśmy mega rozczarowanie , chociaż emocję były bardzo pozytywne
Kolega z gildii miał otwartego sprytnego do końca 2,5 h, nie miał całego woja bo go nie było kilka dni , wbiliśmy w 2 osoby na mapę (ja z drobnym opóźnieniem bo miałem zajęty slot)
Oboje też z ograniczonymi zapasami woja bo robiliśmy dziś przygody ale wspólnymi siłami chcieliśmy to skończyć...
Walka , przestawianie , kombinacje , emocje jak w wyścigu jedzenia hot dogów na czas i....
Ciężko uwierzyć ale brakło nam 2 minut... DWÓCH !!! bloklujący ost obóz prawie zaczął swój atak i zonk zamknęło przygodę...
żal aż dupę ściska hehe
Jeśli nie przedłużyli czasu trwania to wg mnie można się upomnieć o przygodę i nie wiem... część wojska?
Na dropa dla nas nie liczę ale jakaś rekompensata jest zrozumiała.
Stąd pytanie zasadnicze czy zadziałało przedłużenie czasu przygód...