Mnie ciekawi ile potrzeba czasu żeby programiści z BB ogarnęli to zadanie z łukami... minął tydzień a zadanie dalej się pojawia... żałosne...
Wersja do druku
Mnie ciekawi ile potrzeba czasu żeby programiści z BB ogarnęli to zadanie z łukami... minął tydzień a zadanie dalej się pojawia... żałosne...
Proponuję sprawdzić na forum historię zbugowanego zadania "Większe Uszkodzenia". Oczekiwanie naprawy aktualnego błędu z długimi łukami w jeden tydzień to raczej przesadny optymizm.
Zamiast stękać na forum zalejcie support wiadomościami ;)
Witam dobre pół roku temu dostalem bana na czat, za to ze zbluznilem ta gre,bardzo Przepraszam za ten wybryk zaczynalem dopiero i bylo dlamnie nie dorzeczne jedna rzecz,ale juz sie z tym pogdzilem... Moja prosba to zniesnienie mi bana na czat i danie mi mozliwość normalnego cieszenia sie z gry . jeszcze raz bardzo Przepraszam i prosze o pozytywne rozpoatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam
Zadanie z długimi łukami pojawia sie nadal i jest to już wkurzające Słoneczny Gród -zróbcie coś z tym
myślałem, że po konserwie zniknie ten problem, a tu się nawet nikt nie ustosunkuje do wiecznie wyskakującego okna zadań... please to już z tydzień trwa...
Witaj Majch3r,
Uprzejmie informuję, że problem z pojawiającym się zadaniem jest już nam znany oraz zgłoszony do działu technicznego, który zajmuje się naprawianiem problemów w grze.
Nie otrzymaliśmy informacji kiedy ten problem zostanie naprawiony.
Najmocniej przepraszamy za wszelkie niedogodności oraz dziękujemy za wykazaną cierpliwość.
W razie dalszych pytań bądź wątpliwości, proszę o kontakt.
Życzę miłego dnia.
to sie wysilili hehe
Akurat sie nie zgadzam zupełnie -
po pierwsze na testowym tego bugu ne było więc bład powstał z implementacji na normalne serwery.
po drugie - błąd jest wyjątkowo uciążliwy - bo resetuje zadania (kolejkę budowania, geologów, wojsko w Koszarach) - pewnie zamula serwer też bo co chwile ktoś akceptuje
po trzecie - niestety ale ilość wpisów osób które wogóle albo rzadko na Forum zaglądają powinna dać do myślenia - ze to powinno być naprawione w pierwszym rzędzie bo nie dotyczy małej ilości graczy a znacznej populacji serwera i naprawdę po setnym zakończeniu zadania idzie sie lekko ..........zirytowaać
po czwarte i ostatnie - historia zadania "większe uszkodzenia" mało mnie interesuje i nie mam zamiaru ani tego analizować ani to sprawdzać bo niby czemu ma to służyć ? Usprawiedliwieniu głupoty jednego z pracowników. Za wyjątkiem Moda Zakręconego który napisał w którymś wątku że problem został przekazany nie masz żądnych oficjalnych informacji. To tak jakby złodziej usprawiedliwiał się że kradnie bo praca jest za ciężka dla niego i nie da rady nic innego mądrego robić (vide OFE zlikwidować bo nam kasy brakuje:) - tyko to marne rozwiązanie). Zatem co zostaje likwidować łuczarza?