"Premie otrzymali Ci co grają z jednego tego samego stałego IP" - chyba bardziej CI co grają z pomocą kilku IP... bo znajomi którzy grają w 2 miejscach taką premie mają, a ja grający tylko w 1 miejscu NIE...
Wersja do druku
"Premie otrzymali Ci co grają z jednego tego samego stałego IP" - chyba bardziej CI co grają z pomocą kilku IP... bo znajomi którzy grają w 2 miejscach taką premie mają, a ja grający tylko w 1 miejscu NIE...
Zapewne tak będą analizowane jak zadanie "Wyzwól swoje włosci", które od miesięcy jest analizowane i do tej pory go nie naprawiono. Ci którzy mają je zablokowane, mimo wyzwolenia całej wyspy, nadal nie otrzymali naleznych, wypracowanych nagrod... Jest tak mimo iz oficjalnie ogłoszono zakończenie fazy Beta...kpina....
http://forum.thesettlersonline.pl/th...-włości-quot
to po co było wprowadzane "premium" jak i tak to nie działa u niektórych graczy.
kolejna sprawa, że blokuje to ciąg zadań z tym związany.
nie lepiej było przetestować coś porządnie zanim się wprowadzi zmiany do gry ?
Jeśli ktoś nie otrzymał wspomnianej premii (1 dzień), która jest niezbędna do ukończenia zadania, może się w tej sprawie skontaktować z Supportem.
Jak skontaktować się z Supportem?
dawac moj dzien premium !!!
Okazuje się, że na jeden adres IP przypada jedno darmowe konto premium.
Ja także nie otrzymałem tej premki, tak samo jak jeden z moich braci, a jest nas trzech, tylko ten pierwszy, który się dzisiaj zalogował dostał je :(
Czy to jest sprawiedliwe?
Dołączam się do grona osób ze wspomnianym brakiem 'jednego dnia czasu premium'.
Miałem dzisiaj wykupić sobie w ogóle konto '360 dni Premium', lecz teraz nie wiem, czy kupując je zaliczy mi zadanie 'Co oznacza premium'. Póki co wstrzymuję się z kupnem i czekam na dalszy rozwój wydarzeń. Oczywiście sprawę zgłosiłem do Supportu.
i umnie kich zadanie wisi a premii zero
I ja również nie dostałem Premii