-
Wygląda na to, że na słonecznym też pojawił się ten problem. Normalnie szlag mnie trafi.
Klejnoty zmarnowane, premium za klejnoty zmarnowane. Specjalnie wygospodarowany czas na grę zmarnowany.
A nawet jak to naprawią z kolejna konserwą to cały tydzień zmarnowany, a nawet więcej zmarnowane.
Zobaczymy co support odpowie...
Dziwne jest to, że temat już wisi jakąś chwile, więc pewnie i zgłoszenia do nich były dłuższy czas i jak się okazuje nic z tym nie zrobili jeszcze.
-
Witam.Mnie też to dopadło z premią skunks ,robię akurat sprytnego , u mnie robią się cały czas Ci sami ochotnicy ,napisałem do supportu ciekawe jaka bedzie odpowiedź i co z skunksami , które zalegają w gwieździe.
-
Mnie ostatecznie zmarnowało się jakieś 6 godzin skunksa. Wylogowałem się na ponad 2 godziny i po ponownym logowaniu już normalnie szła produkcja. Czy to pomaga to nie wiem, u mnie dało radę.
-
Kiedy do jasnej cholery zostanie zlikwidowany ten bug?! Może prześlijcie mi skrypty i bazy, mam teraz 15 minut przerwy to naprawię. Przecież to jest szczyt żenady. Każde użycie premii na koszarach to ruletka...
Po usunięciu całej produkcji z koszar nadal co parę sekund pojawia się informacja że wyszkolone jednostki są gotowe do służby.
Po relogu i wyczyszczeniu pamięci jednostki, na których się blokują koszary wracają do produkcji. Próba zakupu jednostek za klejnoty kończy się podwójnym pobraniem klejnotów. Po paru sekundach klejnoty wracają do portfela a jednostka do produkcji.
Może to kogoś naprowadzi gdzie szukać błędu?
-
potwierdzam, cyrk się dzieje nadal ;p mi na 3h pracy skunksa zrobiło się całe 150 łuczników ;) reszta gdzieś przepadła. nie znam zależności ;p
-
ja własnie wrzuciłam Meyersa i mi się również wojsko po wyprodukowaniu nie pojawia ;/
-
Niestety, produkcja wojska na skunksie dalej potrafi się zapętlić. Właśnie robi mi w kółko ochotników.
-
ja mialem kiedys tak ze mi znowu zrobilo wszystkie jednostki w 1 sekunde :P ale nie pisalem do supportu heheh
-
Jesli faktycznie nadal jest taki błąd to ponizej mała pomoc
a) wylogowac sie z gry
b) usunac cookies i pamięć podręczną
c) odczekać min. 15 min. (ważne)
d) z powrotem zalogować sie do gry
-
No i dzisiaj ja doświadczyłem tego buga przy premii myers gdzie chciałem 400r(za sprawą premii) zrobić. 2 razy próbowałem i lipa premie stracone bo szkolenie wojska powraca do stanu początkowego :/ za każdym razem jak powracam z przygody lub loguje się do gry to się dzieje.