A to i ja pokażę jakie zaangażowanie jest na Złotej Górze;)
A to i ja pokażę jakie zaangażowanie jest na Złotej Górze;)
i jeszcze jedno ;p
:)
Wydaje mi się że Kolonia nas wkręca, to niemożliwe żeby im tak słabo szło, podejrzewam że chcecie wylać dużą falę pod koniec, albo faktycznie u Was dużo osób wyłączyło się z zabawy
Jeśli u Was 80% jest nieaktywnych to dziękuję za taką zabawę, w ten sposób faktycznie pokazałeś jak jesteście dobrzy, szkoda że nie robicie tak jak w kwalifikacjach, po trzecie jest to forum publiczne dostępne dla każdego i mogę tutaj pisać wszystko co chcę, kiedy chcę i jak chce, wszystko by tylko nie przekraczać regulaminu... a z robienia baloników już dawno się wycofałem jeśli chcesz wiedzieć.
Pozdrawiam.
Dawid_PL - wzywam Cię do opamiętania :D Każdy może mieć chwile słabości - wyraziłeś już swoje zgorzknienie, teraz otrząśnij się i wracaj do dmuchania :D
[17:58] System: Przekazujesz Balloons w ilości 28905 szt. Zasób został pobrany z twojego magazynu.Tylko tyle mogę wkleić bo nie dałam rady zrobić teraz screena :(
No to proponuje juz sie nie wypowiadac w temacie który ciebi nie dotyczy, to nie jest ranking na najwiekszego trolla. Tu pisza ludzie zjednoczeni wokol czegos czego nie zrozumiesz. Jakbys chcial jeszcze gdzies udowadniac swoja niedojrzalosc to pronuje załoz swój wątek.