-
Witam wszystkich,
Wczoraj zauważyłem, że uzyskaliśmy mniej niż 10%, a żeby osiągnąć wymagane 200 musimy robić po 10% dziennie.
Proszę wszystkich uprzejmie o zaangażowanie się osobiście w event, w końcu 600 klejnotów za 4 tygodnie produkcji wody i przerabianie jej na balony to naprawdę sporo, nie ma co gardzić wspaniałomyślnością BB, bo taka sytuacja może się już nigdy nie powtórzyć.
ps. jesteśmy w stanie wspólnymi siłami tego dokonać nie poddawajcie się róbcie studnie na całej wyspie
-
Spadamy w rankingu i procenty także nie nadążają na wykonanie całości.
-
miedamy rady i tak ja wszystkoco moge daje tylkomampytanie czemu mablokade srrwra rozmow pisze dosuportuu i lipanikt nie moze odpowiedziec juz czka4 tyg juzzygam tymibalonami daje comog ispaqdamy wdolek poracha
-
pnowie damy rade ale ztegocowodze suuporttttt daje dupy wspomagam serwer i dalej dupazablokowali mni i pytam ile tonie sa wstanie odpowidziec porafha
-
mam dosprzedania zajakii kleje zapraszam
-
@czorniutki4 jak byś przeczytał w automatycznej odpowiedzi na zgłoszenie wysłane do suportu, to wiedziałbyś, że suport pracuje od poniedziałku do piątku od 9 do 19. Poza tym jeśli mail do suportu przypominał Twoje posty to podejrzewam, że bez tłumacza suport sobie może nie dać rady...
A ogłoszenia handlowe wystaw w odpowiednim wątku albo bezpośrednio na handlu...
Ach i jeszcze jedno naucz się edytować posty...