Też nie mam możliwości kliknięcia na kamienie. Moderator Smerfetka powiedział/a mi, że BB ma dzisiaj dać informację odnośnie tego błędu lub jego rozwiązania. Nie mam tylko pewnosci, gdzie to info się pojawi.
Wersja do druku
Też nie mam możliwości kliknięcia na kamienie. Moderator Smerfetka powiedział/a mi, że BB ma dzisiaj dać informację odnośnie tego błędu lub jego rozwiązania. Nie mam tylko pewnosci, gdzie to info się pojawi.
zadania to i ja mam, tzn. miałam bo pierwsze zgodnie z księgą zrobilam (2 obozy). zadanie z kamieniami wisi bo kamieni brak.
ten sam problem... zadanie całe zrobione... i wisi, bo się kamyczkom zachciało zniknąć :/
pozdrawiam...
czajorek Nowy Świat
A może nie o kamienie chodzi?
Może trzeba klikać na inne przedmioty - bo ten filmik z pierwszej strony jakby coś tak sugerował ?
Kurcze blade .... dali by w opisie przygody konkretnie co i jak i nikt by sie nie wnerwiał :(
Dopiero jak zaliczylbys kamienie to moglbys klikac dalsze budynki itd:P Wiec nie o to chodzi:)
Mam ten sam problem
i ja
i teraz pytanie - czy trzaskać dalej licząc na naprawę błędu, czy mamy koniec :)
Przygoda wisi od 14 h,nie mogę jej zakończyć .a co do zadań to są 2 równoległe i nie ma informacji które należy wykonać jako 1.
Jeden wielki BUG !!